Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Ο επικός διάλογος του Σταμάτη Γονίδη με αστυνομικό για...... σπανακόπιτες



Τον διασκεδαστικό διάλογο που είχε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης με αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο λόγω των περιοριστικών μέτρων στην Γλυφάδα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος ζει στη Βούλα με τη σύζυγό και αποφάσισε να βγει έξω για προμήθειες, όπου βρέθηκε στη Γλυφάδα για να ψωνίσει στον αγαπημένο του φούρνο σπανακόπιτες. 

«Συνέβη προχθές και το ανέβασε η γυναίκα μου!» γράφει ο Σταμάτης Γονίδης και παραθέτει την ανάρτηση της συζύγου...

Η ανάρτηση:

«Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης. Τον ρωτάει ο αστυνομικός «Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;» Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα. Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε; Σταμάτης: Ναι… Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας; Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα. Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες; Σταμάτης: ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ;;;».

app-facebook
STAMATIS GONIDIS
τη Δευτέρα
Συνέβη προχθές και το ανέβασε η γυναίκα μου!
Πραγματικό γεγονός: Βγήκε ο συζυγος προχθές πρώτη φορα και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμι. Τον σταμάτησε η αστυνομία...εγω φυσικα τον ειχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζι και το χαρτί της βεβαίωσης.Τον ρωτάει ο αστυνομικός «Κυριε Γονιδη που πηγαίνετε;Σταματης:Πήγα να πάρω σπανακοπιτες και τσιγάρα.Αστυνομικος:Στην Βουλα δεν μένετε;Σταματης:Ναι...Αστυνομικος:Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βουλας;😜Σταματης:Μας αρέσουν οι σπανακοπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στην Γλυφαδα. Αστυνομικός:Να σας ζητήσω τωρα την απόδειξη για τις σπανακοπιτες;Σταματης: ΡΕ
ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ😂😂;;;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου