Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ο Πολάκης τρομάζει τους Έλληνες : «Μακάρι για τη χώρα να είχαμε εμείς το υγειονομικό τιμόνι»


Αναστάτωση προκάλεσε στους Έλληνες πολίτες η άθλια και ανεύθυνη δήλωση του Παύλου Πολάκη που τρόμαξε πολύ κόσμο, και δεν μπορούν ακόμα να συνέλθουν με την σκέψη εάν και εφόσον τι θα πάθαιναν χειρότερο.

Με αφορμή αναφορά του δημοσιογράφου Δ. Οικονόμου για το πώς θα εξελισσόταν η εξάπλωση του κορονοϊού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Πολάκης, αφού τον αποκάλεσε «σίχαμα του ανθρώπινου είδους», απάντησε ότι «μακάρι να είχαμε εμείς το υγειονομικό τιμόνι σε αυτή την κρίση».

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας,τρομάζοντας τους Έλληνες πολίτες, απευθυνόμενος στον Δ. Οικονόμου τον κάλεσε να ρωτήσει τους ανθρώπους του συστήματος Υγείας για το έργο που παρήγαγε ο ίδιος στο Υπουργείο τα προηγούμενα χρόνια.

Στη συνέχεια, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι μακάρι για τη χώρα «να είχαμε εμείς το υγειονομικό τιμόνι σε αυτή την κρίση», προβάλλοντας ως επιχείρημα ότι «[εμείς] ως επιστήμονες και αριστεροί αγαπάμε τους ανθρώπους» φράση που τρόμαξε περισσότερο τους πολίτες αυτής της χώρας!!

Με ενημέρωσαν πριν λίγο πως ο «δημοσιογράφος»(διάβαζε στημένος παπαγάλος) Δημητρης Οικονόμου του ΣΚΑΙ είπε το πρωί ,κάνοντας και το σταυρό του «φαντάζεστε να είχαμε τέτοια κρίση με τον κορωναιο πέρυσι και να καλούνταν να διαχειριστεί την κρίση ο Πολακης; Ο θεός μας βοήθησε»!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ:
1) για να φτάσεις τη μόρφωση και τις επιστημονικές μου γνώσεις πρέπει να αλλάξεις εγκέφαλο, να δημιουργήσεις νέες νευρωνικες συνάψεις και να ζήσεις τρεις ζωέ...
Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
1,4 χιλ.
222
178


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου