Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ο Καψώχας μετά την ξεφτίλα «κατέβασε» την χυδαία ανάρτηση υπό το βάρος των αντιδράσεων



Ο Καψώχας αφού ξεφτιλίστηκε και των περιποιήθηκαν λεκτικά, υπό το βάρος των έντονων αντιδράσεων που πυροδότησε ο απειλητικός λόγος του κατέβασε με την ουρά στα σκέλια την χυδαία ανάρτηση του από το facebook.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σωτήρης Καψώχας είναι στέλεχος του γραφείου Τύπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώτη ανάρτηση ξεφτίλα του Καψώχα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις:




Ο Καψώχας αφού έκανε τον τζάμπα μάγκα, σε απολογητικό ύφος ισχυρίζεται με νέα ανάρτησή του στο F/B ότι τα όσα έγραψε με κατακλείδα τη φράση «όταν γυρίσω θα τους γ…» δεν συνιστούν απειλή και ότι οι αντιδράσεις οφείλονται δήθεν σε τρολ τα οποία προσπάθησαν να… σπεκουλάρουν με τη συγκεκριμένη φράση, αλλά η πραγματικότητα τον διαψεύδει γιατί όλες οι αντιδράσεις ήταν επώνυμες και έδειχνα ότι δεν μασάνε σε απειλές.

Όπως είναι φυσικό σαν γνήσιος Συριζαίος δεν ζήτησε στην δεύτερη ανάρτηση του ούτε μία συγνώμη. 

Η ανάρτηση του μετά την ξεφτίλα και τις αντιδράσεις:

Επειδή έγινε πολύς θόρυβος με μια ανάρτηση που χρησιμοποίησα παραφραστικα τον Καραϊσκάκη, καλό θα είναι να μην θεωρούν το συγκεκριμένο δάνειο ως κάποιου είδους απειλή. Επειδή τα διάφορα τρολ απομόνωσαν τη συγκεκριμενη φράση και προσπάθησαν να σπεκουλαρουν, παραβλέποντας την ουσία της ανάρτησης που δεν είναι τίποτε άλλο από τις ευθύνες της διαχείρισης της πανδημίας, να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για απειλή, δεν έχω τη δύναμη άλλωστε να το κάνω, αλλά για μια υπόσχεση ότι με το όπλο της δημοσιογραφικής μου πένας, θα αποκαλύπτω όλα τα περίεργα, μόλις τελειώσει με το καλό η πανδημία. Και για να σταματήσει η σπεκουλα αποσύρω και τη δημοσίευση.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου