Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Κυρίτσης ακροαριστερά ανεύθυνος και προκλητικός κάνει αντιπολίτευση με τον κορωνοϊό



Είναι τραγικό σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι να υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την κατάσταση.

Χωρίς ίχνος ευθύνης και φιλότιμου το μέλος τους ΣΥΡΙΖΑ και γωνστός ακροαριστερός Γιώργος Κυρίτσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση στους γιατρούς και τους επιστήμονες κατηγορώντας τους ότι κάνει υποκαταμέτρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. 

Έγραψε ο προκλητικός ανεύθυνος ακροαριστερός στο twitter «Η υποκαταμετρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα».



Η υποκαταμετρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα
1:19 μ.μ. · 19 Μαρ 2020Twitter for iPhone



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου