Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν ατύχημα» λένε τώρα για την επίθεση οι δράστες


Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα τρία κατηγορούμενα αδέλφια 17, 20, και 32 χρόνων,που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου το βράδυ του Σαββάτου.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στην ερώτηση «γιατί το κάνατε;» ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες απάντησε ότι «ήταν ατύχημα».


Ο καταστηματάρχης που έχασε την ζωή του ήταν πρωταθλητής στο τζούντο, όπως και η σύζυγος του αλλά και η κόρη του, ενώ είχε έναν ακόμη γιο.

Υπόδειγμα ανθρώπου και άριστου οικογενειάρχη, πάντα δίκαιος και απέναντι στο προσωπικό που εργαζόταν στο ταχυφαγείο.

Οι γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες και η εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του φαίνεται πως ώθησαν τον ντελιβερά που εργαζόταν στο μαγαζί του να εμφανιστεί με τρεις ακόμη άνδρες στο μαγαζί προκειμένου να τον βοηθήσουν να λύσει τις διαφορές που είχε με τον εργοδότη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή φέρεται να του είχε ανακοινώσει νωρίτερα από το τηλέφωνο την απόλυση του, καθώς δεν είχε εμφανιστεί να εργαστεί ανήμερα Τσικνοπέμπτης και ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να το κάνει.

O 32χρονος ντελιβεράς, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης και στο παρελθόν και μάλιστα φέρεται να είναι εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους λόγω της εμπλοκής του σε υποθέσεις κλοπών. 

Μάλιστα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε «βάλει χέρι» και στο ταμείο του ταχυφαγείου με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και γι' αυτό το λόγο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου