Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Που τους βρίσκει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αλέξανδρος Νικολαΐδης Τον κορονοϊό θα τον φέρουν αυτοί που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο



Θα γελάγαμε αλλά κλαίμε με την κατάντια όσων έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ και προκαλούν την κοινωνία με τα όσα ανεύθυνα και ηλίθια ξεστομίζουν.

Με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει και χωρίς να σκεφτεί τα όσα ανεύθυνα ξεστομίζει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μια ανάρτηση που μόνο κατάπτυστη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Προσπαθώντας να κριτικάρει τη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου πως οι κλειστές δομές είναι και αυτή μία λύση να ελεχθούν φαινόμενα που απειλούν τη Δημόσια Υγεία όπως ο κορωνοϊός, Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε στο Twitter: "Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους πρόσφυγες, θα έλυνε πολλά προβλήματα για την κυβέρνηση. Δυστυχώς για αυτούς όμως (και για όλους μας εάν τελικά έρθει), τον ιό θα τον φέρουν στην Ελλάδα αυτοί που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο, όχι όσοι στοιβάζονται σε σκηνές".

Φυσικά και το ανεκδιήγητο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την νοητική δυνατότητα όπως φαίνεται, να καταλάβει ότι επειδή έρχονται ανεξέλεγκτα από την Τουρκία μέσα σε βάρκες, μπορεί να υπάρχει και κάποιος πρόσφυγας και μετανάστης που να έχει τον ιό και να τον φέρει στην Ελλάδα, αφού όπως όλοι οι νοήμονες γνωρίζουν ότι δεν περνάνε από εξετάσεις στην Τουρκία πριν έρθουν παράνομα στην Ελλάδα.

Οικογένεια δεν έχει ο κύριος να τον μαζέψει;;;;;; Ειδικά απο τον ΣΥΡΙΖΑ;;;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου