Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω από τα επεισόδια στο νησί»



Όλη η Ελλάδα γνωρίζει αυτά που καταγγέλλει ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Άρης Χατζηκομνηνός, και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ευθέως ότι ευθύνεται για τα επεισόδια που ξέσπασαν το τελευταίο διάστημα στο νησί.

Χατζηκομνηνός: Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο ΚΥΤ και την επόμενη μέρα ξεκίνησαν τα επεισόδια

«Αν ήταν τυχαίο ότι την Κυριακή επισκέφθηκε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΥΤ και συναντήθηκε με τους αλληλέγγυους και με τις ΜΚΟ και την επόμενη ημέρα εντελώς τυχαία βγήκε όλους αυτός ο κόσμος και σήμερα επεδίωξε πάλι να βγει να δημιουργήσει ζητήματα, αν ήταν τυχαίο, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο. Ο καθένας έχει κρίση και μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς έγινε», τόνισε μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Αντιπεριφερειάρχης του νησιού.

Την ίδια ώρα, ο κ. Χατζηκομνηνός τόνισε ότι η σημερινή κυβέρνηση «έχει χάσει το παιχνίδι» και όπως συμπλήρωσε «είναι δεδομένο και το λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Και θα είναι μεγάλη. Και τότε κανείς δεν θα μπορεί να ελέγξει τις τεράστιες συνέπειες. Ίσως κάποιοι να το επιδιώκουν, αλλά εμείς δεν το θέλουμε αυτό το πράγμα».

«Εγώ μπορώ να καταθέσω απλά αυτό που ξέρει όλη η Ελλάδα. Ότι μετά την επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή στη Μόρια οι αλληλέγγυοι και οι ΜΚΟ που κατευθύνουν αυτούς τους ανθρώπους και τους εκμεταλλεύονται τους έβγαλαν συγκεκριμένη ώρα ομαδικά στον δρόμο και τους οδηγούσαν στη Μυτιλήνη. Οι φωτιές που μπήκαν δίπλα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ που υπάρχουν τεράστιες δεξαμενές μαζούτ, οι φωτιές που μπήκαν δίπλα στα βενζινάδικα, οι φωτιές μέσα στα χωριά μας, η φωτιά που έκαψε το σπίτι στη Μόρια, όλα αυτά δείχνουν μία κατάσταση έκρυθμη που ήταν κατευθυνόμενη».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου