Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Χτύπησε άγρια τον 6χρονο γιο του άντρα της-οι γονείς του, προσπάθησαν να το καλύψουν…


Η Ludmila Simon, 27 ετών έκανε ένα παιδί κυριολεκτικά κατάμαυρο στο ξύλο για να εκδικηθεί τον πατέρα του μετά από ένα καβγά, σύμφωνα με τις αναφορές.

H Simon επιτέθηκε για πρώτη φορά στον εξάχρονο Vanya ένα χρόνο πριν στο χωριό Velyke, όταν ήταν μόνη με το παιδί στο σπίτι.


Ο πατέρας του παιδιού Ruslan Skorkin, 31 ετών δήλωσε στα τοπικά MME: “Γύρισα σπίτι και βρήκα το γιο μου σε άθλια κατάσταση από το πολύ ξύλο. H Ludmila μου είπε ότι το παιδί έπεσε και χτύπησε“.


Πάρα τη σοβαρή κατάσταση του αγοριού οι γονείς δεν κάλεσαν ασθενοφόρο πιστεύοντας ότι θα γίνει καλά από μόνο του, αλλά την επόμενη μέρα όταν το 6χρονο αγόρι χειροτέρεψε μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Οι γιατροί στο περιφερειακό νοσοκομείο παίδων της Vinnytsia κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν τα μαυρισμένα μάτια του αγοριού και το απίστευτα μεγάλο πρήξιμο στο κεφάλι του.

Οι γιατροί σοκαρισμένοι δήλωσαν ότι το αγόρι δεν μπορούσε ούτε καν να ανοίξει τα μάτια του και το κεφάλι του είχε γίνει σχεδόν τετράγωνο από το πολύ ξύλο που του είχε προκαλέσει έντονο πρήξιμο.

Πηγή μέσα από το νοσοκομείο είπε: “Το παιδί δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο και όλο το σώμα του ήταν γεμάτο μώλωπες“. Ο νευροχειρουργός Sergey Voloshchuk είπε επίσης: “Το αγόρι εισήχθη στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Διαγνώστηκε με εγκεφαλικό τραύμα, διάσειση και πολλαπλούς μώλωπες σε πρόσωπο, πλάτη και άκρα“.



Μιλώντας στους αστυνομικούς και οι δύο γονείς προσπάθησαν να καλύψουν το περιστατικό ισχυριζόμενοι ότι “το παιδί έπεσε από το κρεβάτι ενώ έπαιζε και τραυματίστηκε“.

Αποκάλυψαν την αλήθεια μόνο όταν οι εξετάσεις έδειξαν ότι τα τραύματά του προκλήθηκαν από ανθρώπινο χέρι.

O Skorkin προσπάθησε να δικαιολογηθεί αργότερα λέγοντας ότι “φοβόταν μήπως του πάρουν την επιμέλεια και ότι δεν ήθελε η Simon να πάει φυλακή“.

H Ludmila Simon, η οποία ομολόγησε ότι εκείνη ξυλοκόπησε το παιδί, συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δύο ετών από το περιφερειακό δικαστήριο του Kozyatyn στις 30 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις αναφορές επιτέθηκε στο παιδί “για να εκδικηθεί τον πατέρα του μετά από ένα καυγά τους“.

Στο άκουσμα της απόφασης είπε: “Καταλαβαίνω ότι είμαι ένοχη, αλλά η απόφαση του δικαστηρίου δεν είναι δίκαιη“. Οι γείτονές της από την άλλη πλευρά υποστηρίζουν ότι της άξιζε η μέγιστη τιμωρία για την πράξη της. Μια γειτόνισσα που ζει στο διπλανό σπίτι είπε: “Το παιδί την αγαπούσε πολύ και τη φώναζε μαμά. Πως μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο; Δύο χρόνια δεν αρκούν. Θα έπρεπε να μπει φυλακή ισόβια“.


O Vanya ζει σήμερα με τη γιαγιά του Natalia Oleksiychuk, η οποία είπε: “Το παιδί πάει πολύ καλύτερα. Είναι ευτυχισμένος που είναι και πάλι μαζί με τη μικρότερη αδερφή του, την οποία μεγαλώνω εγώ από τότε που γεννήθηκε. Ο πατέρας της, ο γιος μου δηλαδή, έχασε την επιμέλεια και οι κοινωνικές υπηρεσίες του απαγόρευσαν να βλέπει τα παιδιά του. Κανένα από τα δύο παιδιά δεν ρωτάει για τους γονείς του“.

Οι γονείς της μικρότερης αδερφής του Vanya έχασαν την επιμέλεια πριν από μερικά χρόνια λόγω αποτυχίας εκπλήρωσης των καθηκόντων τους.


Πηγή: thesun.co.uk
singleparent.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου