Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ακροαριστερή υποκρισία ο Ρουβίκωνας δεν βλέπει τους απλήρωτους στην "ΑΥΓΗ" κάνει εισβολή στο δημαρχείο της Γλυφάδας



Ο Ρουβίκωνας ούτε απ΄έξω από την εφημερίδα "ΑΥΓΗ"δεν πέρασε, γιατί οι οφειλές των ακροαριστερών στους εργαζόμενους, είναι συντροφικές οφειλές και δεν χρειάζεται να επέμβει ο Ρουβίκωνας. Οι εργαζόμενοι όμως αριστεροί η δεξιοί υποφέρουν όταν είναι απλήρωτοι το ίδιο, και η ακροαριστερή υποκρισία εξοργίζει τους πολίτες περισσότερο με την εγκληματική οργάνωση Ρουβίκωνας.

Έκαναν όμως εισβολή στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας, κατά τη διάρκεια της οποίας πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα.

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι η εισβολή πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση για την διακοπή πριν από τρεις μήνες, επιμορφωτικού προγράμματος «για εκπαιδευτικούς γύρω από θέματα που άπτονται του σχολικού εκφοβισμού με εξειδικευμένη στόχευση». Κάνουν, επίσης, αναφορά στην υπόθεση της Α.Π. που, όπως γράφουν, «ως μαθήτρια έπεσε θύμα τρανσφοβικής βίας». Το κείμενο καταλήγει με τις φράσεις: «Τίποτα να μην μείνει στο σκοτάδι, μηδενική ανοχή στην ομοφοβία, τον σεξισμό και την τρανφοβία».

Την εισβολή πραγματοποίησε ο Φεμινιστικός Τομέας της αναρχικής εγκληματικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου