Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Αντί να ντρέπεται ο Τσίπρας για το μεταναστευτικό κάνει και υποδείξεις εξοργίζοντας τους Έλληνες


Αν είχε λίγη σοβαρότητα επάνω του ο Αλέξης Τσίπρας και ήξερε τι είναι ηθική δεν θα αναφερόταν στο μεταναστευτικό κάνοντας ότι δεν θυμάται ότι έχει αποτύχει και σε αυτό κάνοντας μεγάλη ζημιά στην χώρα και στους Έλληνες πολίτες.

Χειρίστηκε εγκληματικά το μεταναστευτικό και έδωσε το δικαίωμα σε ΜΚΟ να το εκμεταλλευτούν αισχρά σε βάρος των μεταναστών.

Είχε το θράσος λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Δέλτα Τηλεόραση, κατά την περιοδεία του στην Αλεξανδρούπολη να πει ότι το μόνο ανοιχτό θέμα που άφησε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν το μεταναστευτικό.

Ναι καλά διαβάσατε αυτός ο ανεκδιήγητος Τσίπρας δεν λέει να βάλει μυαλό και να κάνει την αυτοκριτική του, η συμπεριφορά του δείχνει μια διαταραγμένη προσωπικότητα επικίνδυνη για την χώρα.

Φυσικά και η κυβέρνηση της Ν.Δ. είχε να αντιμετωπίσει τεράστια ανοικτά θέματα που άφησε η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που απέτυχε παντού σε όλα σε βάρος της χώρας και των Ελλήνων, αλλά ξέχασε γιατί απλά δεν το ενδιαφέρει το κακό που έκανε ο Τσίπρας ζει στον δικό του ακροαριστερό κόσμο.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο προσφυγικό/μεταναστευτικό λέγοντας με θράσος χωρίς ίχνος ντροπής ότι «όχι μόνο δεν τα κάναμε θάλασσα όπως βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα, αλλά καταφέραμε η Ελλάδα να γίνει σημείο αναφοράς, σημείο αναφοράς στην Ευρώπη, σημείο αναφοράς σε παγκόσμια κλίμακα. Και να αναδείξουμε και το στοιχείο της ανθρωπιάς και το στοιχείο της φιλοξενίας». Ακολούθως κατηγόρησε την κυβέρνηση για ασυνέπεια λόγων και έργων. Ρώτησε ρητορικά: «Ποιος ήταν που φώναζε ότι τους μετανάστες και τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ; ο κ. Μητσοτάκης ήταν. Αυτοί δεν έλεγαν ότι δεν είναι λύση η μετεγκατάσταση στην ενδοχώρα, αυτοί δεν έλεγαν ότι θα σφραγίσουν τα σύνορα, ότι θα προχωρήσουν σε αποτελεσματική φύλαξη των θαλασσίων συνόρων; Που είναι όλη αυτή η ειρωνεία που είχαν τότε, που είναι όλη αυτή η προεκλογική ρητορεία; Μετά τις εκλογές το προσφυγικό-μεταναστευτικό έγινε γεωπολιτικό πρόβλημα ,πριν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Τασία που έφερναν τους μετανάστες…Το προσφυγικό – μεταναστευτικό ήταν το μόνο ζήτημα που αφήσαμε ανοικτό στην παρούσα κυβέρνηση, και εκεί αποδείχθηκαν ανέτοιμοι και ανίκανοι να το αντιμετωπίσουν…». Για το σχέδιο της κυβέρνησης ανέφερε ότι «όταν βάζεις όσους έρχονται σε κέντρα φυλάκισης σε νησιά δίνεις διεθνώς το σήμα ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο…Η Ελλάδα δεν ήταν συνώνυμο της τιμωρίας των αδύναμων ανθρώπων, ήταν συνώνυμο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης».

Για μία ακόμα φορά αποδεικνύει ο Αλέξης Τσίπρας πόσο επικίνδυνος είναι, που εκτός από γέλιο το οποίο προσφέρει άφθονο με την αμορφωσιά του, εξοργίζει και με την αναισθησία του.  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου