Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα σε μια μάντρα σκύλων, θα παγώσετε!



Κάτι πολύ παράξενο τι κατέγραψε η κάμερα σε μια μάντρα σκύλων!

Μερικά χρόνια πριν, το προσωπικό και οι εθελοντές του Battersea Dogs & Cats Home του Λονδίνου έξυναν τα κεφάλια τους με απορία για μια παράξενη κατάσταση που συνέβαινε ξανά και ξανά. Το βράδυ κλείδωναν τα ζώα και γυρνούσαν σπίτι, αλλά όταν επέστρεφαν το επόμενο πρωινό έβρισκαν ανοιχτά τα κλουβιά και τους σκύλους να τρέχουν ελεύθεροι! Δείτε επίσης τι άλλο απίστευτο κατέγραψε μια κάμερα!

Με κάποιο τρόπο οι σκύλοι σε μια περιοχή είχαν καταφέρει να βγουν από τα κλειδωμένα κλουβιά τους, είχαν κάνει έφοδο στην κουζίνα και είχαν καταβροχθίσει τα νόστιμα φαγητά που υπήρχαν εκεί. Νομίζοντας ότι ήταν ανθρώπινο λάθος, το προσωπικό διπλοτσέκαρε τις κλειδαριές.

Ωστόσο, συνέχισε να συμβαίνει ακόμα και μετά τα νέα μέτρα που έλαβαν. Έτσι κατάλαβαν ότι είχαν ένα πραγματικό μυστήριο στα χέρια τους! Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν τι συνέβαινε, τοποθέτησαν κάμερες ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας γύρω από την προβληματική περιοχή.

Η μία κάμερα έβλεπε τον διάδρομο, έτσι ώστε να ελέγχουν όλα τα κλουβιά, η δεύτερη ήταν στην κουζίνα και η τρίτη βρισκόταν πάνω από το κλουβί ενός συγκεκριμένου σκύλου. Το όνομα του ήταν Red και ήταν ράτσας lurcher, η οποία είναι πανέξυπνη και πάντα σκαρώνει κάτι.

Όταν τοποθετήθηκαν οι κάμερες, τίποτα δεν συνέβαινε για μερικά βράδια. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν την τρίτη βραδιά, όταν η κάμερα κατέγραψε έναν σκύλο να βγαίνει από το κλουβί του. Ήταν ο Red! Κατάφερε να ξεκλειδώσει το κλουβί με το στόμα του και αφού βγήκε, πήγε κατευθείαν στην κουζίνα όπου η κάμερα τον κατέγραψε να τρώει. Οι ιστορίες με σκύλους είναι κάτι που αγγίζει όλους, δείτε και αυτή την μαμά σκυλίτσα!

Αφού καταβρόχθισε σκυλοτροφή, προχώρησε στην επόμενη κίνηση του. Γύρισε πίσω στα κλουβιά και άρχισε να ελευθερώνει τους φίλους του! Τον έπιασαν στα πράσα να ξεκλειδώνει τα κλουβιά και να ελευθερώνει τα σκυλιά! Ο έξυπνος σκύλος και οι φίλοι του πέρασαν μια όμορφη βραδιά έξω από τα κλουβιά τους. Έφαγαν όλο το φαγητό στην κουζίνα και ο Red ελευθέρωσε την κοπέλα του για να κάνουν αγκαλιές.

Έχοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονταν για να λύσουν το μυστήριο, το προσωπικό αποφάσισε να διπλοκλειδώνει τις κλειδαριές των κλουβιών. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναβγεί σκύλος από το κλουβί του. Ωστόσο, αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Red υιοθετήθηκε δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό!



Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου