Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Προκλητικός και εκτός Ευρωπαϊκής γραμμής ο Βούλγαρος πρωθυπουργός! Ένα βήμα πριν κατεβάσει τα βρακιά του στους Τούρκους


Θύμιζε Τούρκο εκπρόσωπο, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός (κοντά είναι) Μπόικο Μπορίσοφ που εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Βρυξελλών ασκώντας κριτική στην απόφαση λεκτικής καταδίκης που έλαβαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

«Ολοι οι ηγέτες μίλησαν πολύ, πολύ πιο ήπια για την Τουρκία χθες βράδυ» δήλωσε ψέματα ο Μπόικο Μπορίσοφ προσερχόμενος για τη δεύτερη ημέρα των εργασιών στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής και πρόσθεσε: «Όλοι παρατηρούν ότι η συμφωνία (για τους πρόσφυγες) θα έπρεπε να συνεχιστεί, όλοι παρατηρούν ότι η Τουρκία έχει μια πολύ σημαντική γεωστρατηγική θέση».

Και συνέχισε ο προκλητικός Βούλγαρος πρωθυπουργός: «Ουδείς μιλάει πλέον για κυρώσεις στις εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία, αλλά το αντίθετο, επειδή όταν επιβάλλονται κυρώσεις η Τουρκία δεν σταματά αλλά στρέφεται στη Ρωσία για να εξοπλιστεί».

Μάλιστα τόλμησε να πει ο Μπόικο Μπορίσοφ : «Είπα στους Έλληνες συνεργάτες μου να βρουν τρόπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους μόνοι τους» ήταν η φράση του Μπόικο Μπορίσοφ που κατέληξε: «Επειδή τους στηρίζουμε με όλους τους τρόπους όμως τώρα η Τουρκία παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην περιοχή».

Μόνο τα βρακιά του δεν κατέβασε στην Τουρκία ο Βούλγαρος, αλλά τους ενώνουν οι ρίζες των βαρβάρων και τους δύο διαχρονικά!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου