Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ρε Μπαλάφα έλεος δεν ντρέπεσαι; Σεξιστικό σχόλιο για να καλύψει Κασιμάτη ο ανεκδιήγητος



«Τα τέτοια της Πάολα είναι από σιλικόνη μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» λέει ο Μπαλάφας χωρίς να ντρέπεται για να καλύψει την αθλιότητα Κασιμάτη.

Προσπάθησε να δικαιολογήσει την αθλιότητα Νίνα Κασιμάτη και τα έκανε χειρότερα ο Γιάννης Μπαλάφας δείχνοντας την ποιότητα του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεφτιλίστηκε όταν πήγε να πει ένα παρόμοιο σύνθημα με το «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που χρησιμοποίησε η Νίνα Κασιμάτη και εν συνεχεία μετά τις αντιδράσεις ζήτησε συγγνώμη.

«Θα πω τι συμβαίνει στην πιάτσα την κοινωνική και τη νεολαία» είπε στην αρχή της τοποθέτησής του στον ΣΚΑΙ ο κ. Μπαλάφας και εξήγησε: «Εμένα η κουβέντα μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι δεν με εκφράζει και αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, δεν είναι κύρια ευθύνη των επιμέρους αστυνομικών, είναι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας που δίνει εντολή βαράτε» είπε ο ανεύθυνος και ανεκδιήγητος Μπαλάφας.

Για να στοιχειοθετήσει τους ισχυρισμούς του είπε, μάλιστα, πως, «υπάρχει ένα άλλο σύνθημα που λέει τα τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι».

Σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος του είπε «τι λέτε;» για να απαντήσει ο Μπαλάφας νομίζοντας ότι αυτό που είπε ήταν έξυπνο: «εγώ μιλάω λαϊκά, δεν ξέρω εσείς από που είστε, αν είστε από την Εκάλη. Η νεολαία λέει τέτοια ψιλοχαριτωμένα. Αυτό έκανε η Νίνα Κασιμάτη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί για ζήτημα σε σχέση με την αστυνομία».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου