Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Προκλητική δήλωση καταληψιών: «Ρίξαμε όλο το σπίτι στο κεφάλι των αστυνομικών»



Προκλητικοί οι καταληψίες στο Κουκάκι ειδικά μετά την κάλυψη και την προστασία που έχουν από τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλαν ανακοίνωση και παραδέχονται ότι ήθελαν να τραυματίσουν ακόμα και να σκοτώσουν αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, σωστά δασκαλεμένοι αναφέρονται για πλαστικές σφαίρες που δεν ήταν τελικά πλαστικές σφαίρες, οι καταληψίες της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι αναφέρουν : 

«Μπορεί να πέσαμε αλλά πέσαμε στο κεφάλι τους» και στη συνέχεια περιγράφουν τι έκαναν «στις 6 και τέταρτο περίπου διμοιρίες ΜΑΤ, μονάδες των ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ προσέγγισαν την κατάληψη Ματρόζου 45. Την ίδια στιγμή ενημερωθήκαμε ότι στην ίδια μοίρα βρίσκονται και τα άλλα σπίτια της κοινότητας.
Αφού οχυρώσαμε το σπίτι ξεκινήσαμε άμεσα σύγκρουση με τις δυνάμεις καταστολή. Έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κοτρόνες, μπογιές, πυροσβεστήρες, όλο το σπίτι ήρθε στο κεφάλι τους. Αυτοί απάντησαν πυροβολώντας και τραυματίζοντάς μας με πλαστικές σφαίρες όπως και με κρότου λάμψης στο εσωτερικό του σπιτιού. Εμείς φωνάζαμε " Εδώ μένουμε, εδώ είναι το σπίτι μας, εδώ θα πεθάνουμε! Σκατά στην ανάπτυξή και στα airbnb σας." Κάτι μαυροφορεμένοι ειδικοδυναμίτες που τρώγαν κατσαρόλες στο κεφάλι».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου