Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Γελάει ο κόσμος με την Νοτοπούλου ότι κάνει η Ν.Δ. τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ : Έργο του ΣΥΡΙΖΑ οι πτήσεις Αθήνας - Σαγκάη


Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ θα λένε για τα επόμενα πέντε χρόνια πώς ότι κάνει η Νέα Δημοκρατία τα είχαν κάνει αυτοί αλλά δεν τα είχαν κάνει ακριβώς!!

Άργησε να ξεφτιλιστεί η Κατερίνα Νοτοπούλου και είπε να το κάνει πανηγυρικά!!

Η ιστορική συμφωνία για την έναρξη της πτήσης Αθήνας - Σαγκάης δεν κλείστηκε τώρα, αλλά επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει σε δήλωσή της η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τομεάρχης τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ήρθε απλά και την υπέγραψε»

«Κλείστηκε τον Ιανουάριο του 2019 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια της πτήσης Αθήνας- Πεκίνο από το 2017. Η τότε Yπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στη Σαγκάη τον Ιανουάριο του 2019, σχεδόν ένα χρόνο πριν δηλαδή, με τον πρόεδρο της Juneayo Air, οπότε και πραγματοποιήθηκαν οι διαπραγματεύσεις, έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις, και οριστικοποιήθηκε η συνεργασία και η συμφωνία για την έναρξη της πτήσης».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ήρθε απλά και την υπέγραψε», είπε η Νοτοπούλου για να μας κάνει να πέσουμε κάτω από γέλια στην συνέχεια λέγοντας «είναι θλιβερό που δεν παραδέχεται ότι το κράτος έχει συνέχεια, που αποσιωπά το επιτυχημένο έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, και το παρουσιάζει για μία ακόμη φορά ως δικό της».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου