Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Όποιος αγαπάει, μένει κι επιμένει και όταν σε θέλει στο δείχνει και ας έχει εγωισμό.


Λένε ότι όποιος αγαπάει επιστρέφει. Λάθος όποιος μετανιώνει επιστρέφει, όποιος αγαπάει μένει, τόσο απλά.

Στην ζωή τα πράγματα είναι απλά, εμείς οι άνθρωποι τα κάνουμε δύσκολα με το “χαζό” μυαλό μας.

Θα μου πείτε δεν αγαπάμε με το μυαλό αλλά με την καρδιά και τι καταλαβαίνουμε;

Όλες αυτές οι περίεργες συναισθηματικές καταστάσεις που δεν οδηγούν παρά μόνο σ’ένα αδιέξοδο ειδικά στις γυναίκες, οι οποίες έχουν αυτό το κακό να αναλύουν τα πάντα και να δίνουν σημασία στα πάντα. Για τους άντρες όλα είναι απλά, εάν θέλουν είναι εκεί, εάν αγαπάνε αληθινά είναι εκεί.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε και γιατί τους διώχνουμε με τις πράξεις μας;

Έχω βρεθεί σε χιλιάδες συζητήσεις μεταξύ γυναικών που λένε “δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν με ζήτησε πίσω, με θέλει όμως αλλά είναι εγωιστής θα κρατήσω και εγώ εγωισμό, θα κάνω ότι δεν τον θέλω”. Και καθόμαστε και τα πιστεύουμε αυτά που λέμε για να κρύψουμε τα πραγματικά μας αισθήματα, και δεν υπάρχει ένας μας πει  “Μα τι λες βλάκα;”

Όταν κάποιος σε θέλει προσπαθήσει να σε φέρει πίσω με διάφορους τρόπους, με μηνύματα με σημάδια. Κάποιος που αγαπάει δεν μπορεί να προχωρήσει τόσο εύκολα,απλά δεν μπορεί.
Θα το προσπαθήσει αρκετά το θέμα και στο τέλος θα τα παρατήσει όταν θα δει ότι έκανε ότι μπορούσε αλλά ο άλλος έχει τον εγωισμό του και ίσως δεν σε αγαπούσε πραγματικά.

Όταν αγαπάς διεκδικείς σε πνίγει το συναίσθημα και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. “Αγαπώ”  λέξη μοναδική! Είναι δύσκολο το σ’αγαπώ αλλά όποιος το λέει το εννοεί και είναι μοναδικό δεν υπάρχει δεύτερη αγάπη στην ζωή μας, είναι μία και μοναδική και θα το καταλάβεις από την ένταση των όσο ζήσεις.

Εάν σε αγαπάει πραγματικά σημαίνει ότι άξιζες και δεν σε χρησιμοποιούσε, δεν σε χρειαζόταν για να επιβεβαιώνεται, και είναι εύκολο να ρίξει τον εγωισμό του και να σε φέρει πίσω, θα βρεί τρόπο να στο μεταφέρει ότι σε θέλει πίσω.

Πρέπει να μάθουμε να ακούμε τους ανθρώπους, όχι τα λόγια τους, αλλά τις πράξεις τους, γιατί μπορεί ένας άνθρωπος να μην το λέει με λόγια το” γύρνα πίσω” αλλά με πράξεις και εμείς πρέπει να είμαστε εκεί για να το ακούσουμε.

Άρα η ουσία είναι απλή, όποιος αγαπάει μένει και επιμένει!

Νάντια



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου