Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ντροπή και ξεφτίλα στο ποδόσφαιρο με χούλιγκαν που επιτέθηκαν σε φιλάθλους της Μπάγερν! ΑΙΣΧΟΣ



Αλητεία από ομάδα κακοποιών που μόνο φίλαθλοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ντροπιαστικές εικόνες στο παιχνίδι Νέων του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν, όταν χούλιγκαν έκαναν ντου με ρόπαλα στις εξέδρες. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούσαν συγγνώμη από τους φιλάθλους της γερμανικής ομάδας! Κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία οι Πειραιώτες. 



Ντροπή και ξεφτίλα από ομάδες κακοποποιών στο γήπεδο του Ρέντη και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με τη Μπάγερν για το Youth League. Στο 84ο λεπτό, κακοποιοί χούλιγκαν με κουκούλες και ρόπαλα στα χέρια έκαναν ντου μέσα από το γήπεδο και επιτέθηκαν προς την πλευρά που ήταν οπαδοί της Μπάγερν, με ξύλα, φωτοβολίδες, πυρσούς, ενώ προσπάθησαν να αρπάξουν κι αθλητικό υλικό από τους πάγκους. 

Όλοι κοιτούσαν αποσβολωμένοι τους κακοποιούς για τα όσα τραγικά διαδραματιζόντουσαν με τραυματίες φιλάθλους, οι οποίοι χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα. 


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ζήτησαν συγγνώμη από τους φιλάθλους της Μπάγερν, πηγαίνοντας προς το μέρος τους, ο διαιτητής βρίσκεται σε επαφή με ανθρώπους της UEFA, για το φύλλο αγώνα. Το γεγονός αυτό απαξιώνει περισσότερο το απαξιωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός θα περιμένει σκληρή τιμωρία σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ που είναι αμείλικτη σε ζητήματα γηπεδικής βίας. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου