Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Ένας αισχρός και χυδαίος Ζουράρις στο βήμα της βουλής! Αίσχος με τον τρελό



Η παρουσία του και μόνο στο κοινοβούλιο προσβάλει τους Έλληνες και όλα τα πολιτικά κόμματα.

Απίστευτες χυδαιότητες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη στη συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Αυτός ο τρελός Κώστας Ζουράρις δεν αρμόζει στον ναό της Δημοκρατίας και είναι ντροπή να κατέχει το αξίωμα του βουλευτή. 

Ο τρελό Ζουράρις εμφανίστηκε στην βουλή και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έχει «ροπή προς τη βαρβατίλα» και μάλιστα της χρέωσε ότι είναι «κουρασμένη, μπατιριμένη κ@ύλ@». 

Ανέφερε ο αισχρός Ζουράρις ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη καύλα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Την χαρακτήρισε επίσης στην επίθεση του «λυπημένη αναφροδισία». Επίσης ειδική αναφορά έκανε στην πρόθεση της κυβέρνησης να επαναλειτουργήσουν οι φυλακές τύπου Γ λέγοντας χαρακτηριστικά «φυλακές τύπου Γ' και άντε Γ@μ@».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Συμβούλευσε δε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Η τοποθέτηση του κυρίου Ζουράρι προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά  οποίος πήρε τον λόγο λέγοντας πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε τι έλεγε και πως αν το ξανακούσει θα μετανιώσει. 

Απολαύστε τον χυδαίο :








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου