Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Συνεχίζουν να προκαλούν οι τελειωμένοι Συριζαίοι με όργιο προσλήψεων και μετατάξεων


Αδίστακτοι ακόμα και στο τέλος τους προσπαθούν να ευνοήσουν τελευταία στιγμή κακοποιούς ποινικούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ, με αλλαγή του ποινικού κώδικα, να προστατέψουν τον εαυτό τους για τα όσα θα βγουν στην επιφάνεια μετά τις 8 Ιουλίου και να προσλάβουν για λίγες ημέρες η λίγους μήνες όσους περισσότερους συντρόφους μπορούν.

Όργιο προσλήψεων καιμετατάξεων από υπηρεσίες του Δημοσίου σε προσωποπαγείς θέσεις στη Βουλή αποκαλύφθηκε αναγκαστικά χθες το βράδυ, μέσω της κοινοβουλευτικής Διαύγειας και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην κοινωνία για το θράσος των συριζαίων.

Είναι τόσο προκλητικοί που ανάμεσα στους προσληφθέντες υπάρχει απόφοιτος Λυκείου με «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας», άνευ λοιπών στοιχείων, αλλά και υπάλληλος που μετατάσσεται στη Βουλή από το… Αστεροσκοπείο Αθηνών!

Αναρτήθηκαν στην κοινοβουλευτική διαφάνεια 32 μετατάξεις υπαλλήλων από διάφορες υπηρεσίες υπουργείων και ΟΤΑ στο προνομιακό μισθολογικά περιβάλλον της Βουλής και έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Γίνονται ασύστολες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και συμβασιούχων σε θέσεις δημοσιογράφων, δικηγόρων και διοικητικών υπαλλήλων, ενώμόλις πριν από λίγες ημέρες η Βουλή προσέλαβε ως συμβασιούχους μετακλητούς υπουργείων που, μετά τις εκλογές, θα έπρεπε να αναζητήσουν κανονική εργασία.

Κανένας δεν έχει καταλάβει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν τις εκλογές είναι αρνητικά μηνύματα που στέλνει η κυβέρνηση στην κοινή γνώμη προκαλώντας να τους μαυρίσουν περισσότερο σε βαθμό εξαφάνισης.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου