Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Αμετανόητος ο Τσίπρας κάνει τον επιτυχημένο χωρίς ένα συγνώμη για το Μακεδονικό




Προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 29/6 ο Αλέξης Τσίπρας στον Βόλο και εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά στον κόσμο του κάνοντας τον επιτυχημένο να πλασάροντας την προδοσία του Μακεδονικού επίτευγμα.

Δεν ντράπηκε να πει ο Τσίπρας μετά τη  απόλυτη καταστροφή που έχει φέρει η κυβέρνηση του και η πώς «η Ελλάδα σήμερα πιο δυνατή και πιο ισχυρή από ποτέ στη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Αλλά και φάρος της φιλίας και της ενότητας των λαών στα Βαλκάνια, γιατί τολμήσαμε με γενναιότητα και πατριωτισμό και ανοίξαμε δρόμο εκεί που κανείς άλλος δεν τόλμησε, με τη Συμφωνία των Πρεσπών που αποκαθιστά την ιστορία μας. Την ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας. Και βάζει τέλος στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό».

Με άθλια συμπεριφορά στο Έλληνες που διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα τους Μακεδονίας τους αποκάλεσε πατριδοκάπηλους λέγοντας «όσο κι αν προσπάθησαν οι πατριδοκάπηλοι να μας διχάσουν, μας δικαιώνει σήμερα η αλήθεια, μας δικαιώνει η πραγματικότητα» επιμένοντας ότι το ξεπούλημα ήταν σωστή γραμμή, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας με θράσος δήλώσε «Είμαστε περήφανοι», και πρόσθεσε χωρίς συναίσθηση και ντροπή «γιατί δεν κοροϊδέψαμε πότε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, γιατί η Δημοκρατική παράταξη του τόπου έκανε, και πάντα και τώρα, την Ελλάδα μεγαλύτερη και πιο ισχυρή, με αυτοπεποίθηση».

Ευτυχώς τελειώνει μαζί του η Ελλάδα σε επτά ημέρες και η χώρα γλιτώνει από την κατάντια της κυβέρνησης του.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου