Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ντόρα: Η μεσαία τάξη ανέβασε τον Τσίπρα, η ίδια τον έριξε! Αλαζονεία Τσίπρα που δεν συνεχάρη τον Κυριάκο



Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ έκανε λόγο για ήττα του λαϊκισμού και επιβράβευση των αληθινών προτάσεων.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ενώσει. Ο λαός δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Τέσσερα χρόνια δεν έχουμε ακούσει τον κύριο Τσίπρα να λέει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων». είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η μεσαία τάξη ανέβασε και έριξε τελικά τον Αλέξη Τσίπρα με την βαριά φορολογία, αλλά και οι νέοι . «Είναι δύσκολο να διαχειριστεί το αποτέλεσμα ο κύριος Τσίπρας διότι δεν έχει μάθει να χάνει στη ζωή του» και είπε με νόημα ότι το γεγονός ότι δεν τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μια ένδειξη αλαζονείας. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε επίσης ότι η χθεσινή νίκη, είναι αμιγώς μια νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεπώς μια επιβράβευση της Νέας Δημοκρατίας καθώς διαφορετικά οι ψήφοι των πολιτών θα μοιράζονταν στα μικρότερα κόμματα. «Αν ήταν καταδίκη θα μοιράζονταν οι ψήφοι στα μικρά κόμματα, αλλά δεν θα ήταν η επιβράβευση της ΝΔ. Είναι καταπληκτικό ότι επιβράβευσε τον Μητσοτάκη, ο οποίος δεν παρασύρθηκε σε υποσχέσεις. Η κυβέρνηση έλεγε περισσότερα από την αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει ραχοκοκαλιά σε αυτή την πολιτική» 

«Η μεσαία τάξη ανέβασε τον κ. Τσίπρα, η μεσαία τάξη τον έριξε. Εβλήθη τόσο βάναυσα από τη βαριά φορολογία, από τις ασφαλιστικές εισφορές η μεσαία τάξη, που είχε χάσει την εμπιστοσύνη της», είπε η κα Μπακογιάννη.

Σχολιάζοντας την παροχολογία τις οποίες είχε υιοθετήσει η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα, δήλωσε πως «στο τέλος σου δίνει και τη σύνταξη και ένα πενηντάρικο. Δεν είναι επαίτες οι συνταξιούχοι».

Ο λαός «Μπορεί να συγχωρέσει λάθη αλλά όχι την αλαζονεία», πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ταυτόχρονα η κα Μπακογιάννη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για μικροψυχία λέγοντας : «Οι Πρέσπες βάρυναν, αλλά τελικά ο κόσμος συνολικά καταδίκασε την κυβέρνηση. Είναι δύσκολο να το διαχειριστεί ο κ. Τσίπρας γιατί του συμβαίνει πρώτη φορά. Στις δηλώσεις του μετά την ήττα ήταν απίστευτη η μικροψυχία του και επανέλαβε το διχαστικό λόγο. Αυτό είναι ένδειξη της μικροψυχίας και της αλαζονείας. Δεν πίστευε ότι θα χάσει από τον Μητσοτάκη και του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Δεν πίστευε ότι θα χάσει από τον Κυριάκο».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου