Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Επίθεση σε πολίτες και καταστήματα στου Ψυρρή από συντρόφους αντιεξουσιαστές



Αδίστακτοι οι κακοποιοί σύντροφοι αντιεξουσιαστές που με την ανοχή της κυβέρνησης δεν διατάζουν πλέον να τρομοκρατούν και πολίτες με κίνδυνο ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα.

Λίγο πριν τις 1:00 τα ξημερώματα στου Ψυρρή, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές του κέντρου της Αθήνας βράδυ Σαββάτου γεμάτο κόσμο, τουρίστες και παιδιά, ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων εμφανίστηκαν στην περιοχή και άρχισαν να σπάνε καταστήματα και να πετούν μολότοφ μέσα στον κόσμο.

Οι πολίτες άρχισαν να τρέχουν για να προστατέψουν τους ίδιους και τα παιδιά τους απο τους κακοποιούς συντρόφους που δρουν ανεξέλεγκτα σε βάρος της ασφάλειας όλων μας.

Οι κακοποιοί σύντροφοι δεν δίστασαν να αδειάσουν μπιτόνια με βενζίνη στις εισόδους πολυκατοικιών, έτοιμοι να βάλουν φωτιά και να κάψουν κόσμο μέσα στα σπίτια τους.

Άνδρες των ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα σταματώντας την εγκληματική δράση των κακοποιών συντρόφων, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή στα στενά της περιοχής.

Οι σύντροφοι αντιεξουσιαστές δεν δίστασαν να πετάξουν και μολότοφ εναντίον και των συντρόφων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Για αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό δεν έχει γίνει ούτε μία σύλληψη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου