Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Κωνσταντοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρα : Ξελιγωμένοι για χρήμα και εξουσία



Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις διακοπές του πρωθυπουργού στη θαλαμηγό Παναγόπουλου λίγες ημέρες μετά τη φωτιά στο Μάτι εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είναι θέμα τσίπας. Δεν μπορείς να παριστάνεις τον αριστερό και να κρύβεσαι για τις διακοπές σε θαλαμηγό. Δεν μπορείς να παριστάνεις το παιδί του λαού και να ονειρεύεσαι δεξιώσεις» είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Σύμφωνα με την ίδια οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν ότι «η ενασχόλησή τους με την πολιτική δεν ήταν για τους πολίτες αλλά δυστυχώς για να αποκτήσουν ωφελήματα. Ήταν ξελιγωμένοι όπως αποδείχθηκε για χρήμα και εξουσία». Εξέφρασε, μάλιστα, τη λύπη της γιατί «δεν το είχα διακρίνει αυτό. Είναι κατάντια να είσαι νέος άνθρωπος και το απωθημένο σου να είναι να σου τσιμπούν το μάγουλο οι «καρχαρίες»».

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους κατά του πρωθυπουργού είπε ότι «το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να κάτσει σε μια καρέκλα της εξουσίας ή της θαλαμηγού».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέκρινε και τη ρητορική του πρωθυπουργού, όπως διατυπώθηκε σε συγκέντρωση στην Πρέβεζα, χαρακτηρίζοντας «μεγάλη πρόκληση να κάνει προεκλογική εκστρατεία λέγοντας ότι ο λαός δεν θέλει άλλους από τις ελίτ».

«Το να αντιμετωπίζεις τους πολίτες ως λωτοφάγους ή βλάκες είναι αντιδημοκρατικό και θα το βρουν μπροστά τους γιατί δεν θα βρουν την ψήφο τους» συνέχισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου σχολίασε και το πάρτι του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο για τα γενέθλιά του επισημαίνοντας ότι «οι θέσεις εξουσίας δεν είναι προσωπικό τσιφλίκι και πεδίο εκτόνωσης». Ειδικά, δε, για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας είπε ότι είναι «τσάμπα μάγκας που κάνει τον νταή και δεν κάνει τίποτε για το πεδίο ευθύνης του».



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου