Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Αδιέξοδη φαίνεται η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί πίσω από "δικούς" της δικαστές



Ξέρουν τι έρχεται για πολλούς από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, και ξέρουν ότι θα έρθουν στο φως πολλά τα οποία δεν ξέρουμε και θα πρέπει να διευρευνηθούν από την δικαιοσύνη.

Αλλά η προσπάθεια τους όταν έρθει η ώρα, γιατί η ώρα έρχεται σύντομα για να πέσουν χαμηλά σε ποινές φαίνεται αδιέξοδη στο να ορίσει νέα ηγεσία στη Δικαιοσύνη.

Ούτε η πονηρή επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Κολογήρου προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είχε θετική έκβαση γιατί απλά ο κάθε νοήμων νους κατάλαβε γιατί και πώς την έστειλε. Ο κ. Καλογήρου, αντιλαμβανόμενος τα θεσμικά και συνταγματικά προβλήματα που είχαν τεθεί σχετικά με την αρμοδιότητα της κυβέρνησης να μπορεί σε αυτή τη φάση να προχωρήσει σε επιλογές της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, απηύθυνε επιστολή για συναινετική επιλογή προς την αξιωματική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι έχει ολοκληρωθεί η σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία προεπιλογής των ανώτατων δικαστικών και ήθελε με αυτό να παραπλανήσει και να δεσμεύσει και τον πρόεδρο της Ν.Δ. και τον Παυλόπουλο.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αρνητική. Ο αρμόδιος τομεάρχης Νίκος Παναγιωτόπουλος, με δυο λόγια, απάντησε πως δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να συναινέσει σε αντισυνταγματικές πρακτικές και σε καταπάτηση του Συντάγματος!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου