Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Σύντροφοι κουκουλοφόροι έβριζαν τον δολοφονημένο από την τρομοκρατία Παύλο Μπακογιάννη



Μάρτυρας της αθλιότητας των συντρόφων αντιεξουσιαστών κακοποιών κουκολοφόρων ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας και γιος του δολοφονημένου από τους συντρόφους τρομοκράτες Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ.Μπακογιάννης πήρε μέρος στη συγκέντρωση των κατοίκων και των επαγγελματιών των Εξαρχείων που διαμαρτυρήθηκαν για τις ασφυκτικές συνθήκες ζωής στο γκέτο που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή με ευθύνη των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ. Ομάδα ανεξέλεγκτων συντρόφων κουκουλοφόρων πέταξαν νεράτζια στους κατοίκους και φώναξαν χυδαία συνθήματα, διαλύοντας τη συγκέντρωση, και δημιουργώντας αντισυγκέντρωση στην περιοχή των Εξαρχείων με ορμητήριο την γιάφκα κακοποιών το Πολυτεχνείο πέταγαν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς.

Ο κ.Μπακογιάννης, έγραψε στο facebook : Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ. 

Η ανάρτηση του κ.Μπακογιάννη : 

Κώστας Μπακογιάννης
11 ώρες πριν
Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια.
Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους.
Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας.
Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας.
Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ.
1,1 χιλ.
57
91


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου