Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Οι αντιεξουσιαστές απειλούν τους κατοίκους στα Εξάρχεια και η Παπακώστα ξεφτιλίζεται με αερολογίες



Απειλούν τους κατοίκους στα Εξάρχεια, σπάνε τις εισόδους των πολυκατοικιών τρομοκρατώντας τους πολίτες, πετάνε πέτρες στα μπαλκόνια και η Παπακώστα επιμένει να λέει τα δικά της και να ξεφτιλίζεται όπως κάθε σωστός Συριζαίος.

Σύμφωνα με τους κατοίκους οι σύντροφοι κακοποιοί αντιεξουσιαστές δεν δίστασαν να απειλήσουν τους κατοίκους πως θα πάθουν όσα «έπαθαν οι λιμενικοί». «Φώναζαν στους αστυνομικούς “ελάτε και θα πάθετε ό,τι και οι λιμενικοί. Φέρτε εισαγγελέα. Φέρτε αύρα”».

Και μετά την πραγματικότητα ακούς την γελοιότητα που εκφράζει η μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ Παπακώστα να μιλάει στην ΕΡΤ, λέγοντας χωρίς ίχνος ντροπής «Εμείς επιχειρούμε δεν απαντούμε, εμείς απαντούμε χωρίς να το διατυμπανίζουμε και επιχειρούμε και επιχειρήσαμε προσφάτως και επιχειρήσαμε και πριν από ένα μήνα και θα συνεχίσουμε ξέρετε την προσπάθεια, είναι όμως αυτό που είπα είναι πολυπαραγοντική εξίσωση», είπε η κ. Παπακώστα και πρόσθεσε: «Κάποιοι ασκούν κριτική έχοντας αδρανήσει. ενδεχομένως να βάζω εγώ πολύ ψηλά τα στάνταρ. Αυτό θέλει όμως η Ελλάδα. Επισκεπτόμουνα την πλατεία και την επισκέπτομαι όπως εγώ θεωρώ ότι πρέπει να την επισκέπτομαι, μιλώ με τους διανοούμενους της περιοχής, μιλώ με τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού οι οποίοι τι θέλουν; Θέλουν εμείς να λειτουργήσουμε με έναν τέτοιο τρόπο, εννοώ το κράτος, η πολιτεία, τα πολιτικά κόμματα με ομοφωνία, ώστε να μην απαξιώνεται μια ιστορική γειτονιά των Αθηνών».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου