Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Προκλητικός και ψεύτης ο Τσίπρας σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1



Ο ίδιος Αλέξης Τσίπρας όπως τον έμαθε ο ελληνικός λαός, ψεύτης και προκλητικός έκανε το άσπρο μαύρο και τον "επιτυχημένο".

Ο Τσίπρας προκλητικά  δήλωσε ότι «δεν υπάρχει σκάνδαλο Πετσίτη».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι υπάρχουν σκάνδαλα και σκανδαλολογία και προκλητικός χωρίς ίχνος ήθους αρνήθηκε ότι η υπόθεση Πετσίτη είναι σκάνδαλο, λέγοντας: «Δεν υπάρχει σκάνδαλο. Αλλίως να μου το εξηγήσετε για να καταλάβω κι εγώ». Υποστήριξε, δε, ότι η όλη υπόθεση αφορά μόνο δημοσιεύματα του φιλικού προς τη ΝΔ Τύπου, για να επισημάνει: «Όταν μιλάμε για σκάνδαλα που αφορούν δημόσιο χρήμα πρέπει να μας το αποδείξουν. Δεν μιλάμε για σκάνδαλο όμως, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν αληθινά σκάνδαλα».

Μιλώντας στα περί αναμφισβήτητης σκευωρίας που έστησε η κυβέρνηση του για τη Novartis, ο Τσίπρας επισήμανε ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε τη Novartis εντελώς θεσμικά και πως η δικαιοσύνη θα κρίνει ποιοι και με ποιο τρόπο διέπραξαν αυτά που διέπραξαν. Ειδικότερα για το θέμα του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου τόνισε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι αυτός που θα πρέπει να τού ζητήσει συγγνώμη, επειδή έφτιαξε το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στις προειδοποιήσεις της αντιπολίτευσης περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη, παραλληλίζοντας την υπόθεση με το Ειδικό Δικαστήριο για τον Ανδρέα Παπανδρέου και λέγοντας ότι τότε ο Ανδρέας πήγε στο Ειδικό Δικαστήριο από τον πολιτικό του αντίπαλο όχι με συγκεκριμένα έγγραφα, αλλά με δύο απλές καταθέσεις μαρτύρων περί πάμπερς. «Εμείς δεν στήσαμε Ειδικό Δικαστήριο, ενώ αυτοί μας απειλούν με Ειδικά Δικαστήρια και εσχάτη προδοσία»…

Ακόμα πιό προκλητικός ήταν στην ερώτηση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας λέγοντας ότι ο τρόπος που χειρίστηκε η κυβέρνηση αυτό το σοβαρό εθνικό ζήτημα, και εκείνοι που αντιδρούν είναι ακροδεξιοί, η συμφωνία είναι «πατριωτική» και «άκρως συμφέρουσα για την Ελλάδα».

Υποστήριξε μάλιστα για να το τερματίσει εντελώς ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έφερε την αναδιάταξη του πολιτικού συστήματος και οδήγησε στη δημιουργία της νέας προοδευτικής παράταξης στη χώρα, της οποίας βασικό στοιχείο είναι το πώς αντιλαμβάνεται τον πατριωτισμό. «Αποκτά ξανά ταυτότητα η προοδευτική παράταξη».

Είπε μάλιστα ότι έχει δεχθεί εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές προκειμένου να «δρέψει τους καρπούς» της επιτυχημένης πολιτικής της κυβέρνησης όπως είπε και γελάει ακόμα ο κόσμος από εχθές το βράδυ. Και εννοούσε τον σανό που μοιράζει κάνοντας τον "επιτυχημένο" της εξόδου από τα μνημόνια και της υλοποίησης όλων των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει τον Σεπτέμβριο του 2015 κτλπ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου