Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

ΕΛ.ΑΣ. «Φέρτε μου προσαγωγές, άσχετους, δεν με νοιάζει ποιοι θα είναι»Σε απόγνωση η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αρκείται να εμφανίζει έστω και προσαγωγές απλά για την αριθμητική!!

Την τραγική και ντροπιαστική για την ΕΛΑΣ. του ΣΥΡΙΖΑ απίστευτη καταγγελία κάνουν αστυνομικοί μετά την επίθεση στο ΑΤ Ακρόπολης από κουκουλοφόρους και με την Καθημερινή, δόθηκε η εξής εντολή τη νύχτα του Σαββάτου, μερικά μόλις λεπτά μετά την καταδρομική επίθεση

«Όποια ομάδα φέρει προσαγωγές, αύριο θα πάρει ρεπό».Η εντολή είναι απολύτως ενδεικτική της μεγάλης πίεσης που δέχεται η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. από την ανεξέλεγκτη, το τελευταίο διάστημα, δράση αναρχικών. «Θέλω προσαγωγές, φέρε μου γύρω στα 20 άτομα στην Κρατική», φέρεται να ζήτησε από τους υφισταμένους του βαθμοφόρος, στέλεχος της διοίκησης. Η συνέχεια, μάλιστα, παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς –σύμφωνα με μαρτυρίες– διευκρίνισε: «Φέρτε μου προσαγωγές, άσχετους, δεν με νοιάζει ποιοι θα είναι» και κατέληξε υποσχόμενος ότι όποιος υλοποιούσε την εντολή, την επόμενη μέρα θα έχει αδιάθετο, δηλαδή ρεπό. Πράγματι, οι δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο προσήγαγαν στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου βρίσκονται τα γραφεία της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, δέκα άτομα. Ωστόσο, αφού εξετάστηκαν δεν προέκυψαν ενδείξεις συμμετοχής τους στην επίθεση και κάποιες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. «Η ανταπόκριση ήταν άμεση. Ο σκοπός πάτησε το μπουτόν που χρησιμοποιείται σε έκτακτη ανάγκη και ενημέρωσε για την επίθεση. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση αλλά δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε τους δράστες. Χρειάζεται και λίγη τύχη», σχολίασε αρμόδια αστυνομική πηγή.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου