Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Το έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! «Μακεδονία» η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπιανών



Γνώριζαν για το έγκλημα που διέπραταν οι Συριζαίοι εναντίον της Ελλάδας,  αλλά συνειδητά και ακροαριστερά το έκαναν χωρίς κανένα δισταγμό.

Ο Ζόραν Ζάεφ το είπε καθαρά η ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε στα Σκόπια «μακεδονική» ταυτότητα, και αυτό το έγκλημα θα βαραίνει την συνείδηση του Αλέξη Τσίπρα, του Πανού Καμμένου και όσων συνέργησαν σε αυτό το έγκλημα κατά της Μακεδονίας και της χώρας.


Στον ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπιανών με τους Λετονούς την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο στάδιο Φίλιππος ο Β' για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, οι Σκοπιανοί εμφανίστηκαν με το όνομα «Μακεδονία» και όχι ως «Βόρεια Μακεδονία», που είναι η συμφωνία του ξεπουλήματος.

Η Συμφωνία του ξεπουλήματος Τσίπρα μόνο ξεκάθαρη δεν είναι , άρθρο 1, παράγραφος 3, εδάφιο ε), παραχωρεί στους γείτονες το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα κωδικά ονόματα MK και MKD σε όλες τις περιπτώσεις, δηλαδή και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, εξαιρώντας μόνο τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που θα πρέπει να μετατραπούν σε NM NMK δηλαδή (North Makedonia). Άρα οι Σκοπιανοί, με τη βούλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα μπορούν να χρησιμοποιούν ως συντομογραφία το κωδικό όνομα MK και MKD -δηλαδή Μακεδονία- όταν αναφέρονται στη χώρα τους σε οποιαδήποτε αθλητική διοργάνωση!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου