Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Το «Μακεδονία ξακουστή» ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα




Ένα ηχηρό «Μακεδονία ξακουστή», ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα από τον κόσμο που παρευρέθηκε στις παρελάσεις. Το τραγούδι συνόδευαν οι στρατιωτικές μπάντες δείχνοντας έτσι στήν κυβέρνηση το λάθος που έκανε να ξεπουλήσει την Μακεδονία σε βάρος της Ελλάδας.

Οι αποδοκιμασίες σε βάρος υπουργών, βουλευτών και συνεργαζόμενων με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το γεγονός ότι σχεδόν παντού δε συμμορφώθηκαν με τις άθλιες υποδείξεις να μην ακουστεί το τραγούδι, δείχνουν ότι η τελειωμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κουβαλάει επάνω της εκτός απο την πλήρη αποτυχία και το στίγμα του προδότη.

Η άθλια προπαγάνδα των Συριζαίων να ρίξουν τις ευθύνες των κινητοποιήσεων σε ακροδεξιούς ή σε Χρυσαυγίτες, δείχνει τον πανικό στο οποίο βρίσκεται ο Τσίπρας και η "παρενόχληση" του ελικοπτέρου Τσίπρα από τουρκικά μαχητικά αμφισβητείται από μερίδα της αντιπολίτευσης ως μέρος του σχεδίου της προπαγάνδας.

Αυτό που θα μείνει περισσότερο είναι οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, οι οποίοι παρέλασαν υπό την υπόκρουση του «Μακεδονία Ξακουστή» και έδωσαν το σύνθημα στους υπόλοιπους σε όλη την Ελλάδα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου