Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Μαζεύουν μετά την κατακραυγή την νέα άδεια του εκτελεστή Κουφοντίνα



Μετά τις πληροφορίες για την νέα; προκλητική άδεια στον εκτελεστή Κουφοντίνα που έχει καταντήσει να παίρνει άδεια κάθε μήνα προκλητικά λόγω των συντρόφων Συριζαίων που κυβερνάνε. Τα μαζεύει το υπουργείο δικαιοσύνης και μιλάει για παρανόηση.

Στις αγροτικές φυλακές Βόλου θα παραμείνει τελικά όπως προκύπτει ο εκτελεστής της 17Ν  Δημήτρης Κουφοντίνας, αφού όπως διευκρινίζει το υπουργείο Δικαιοσύνη υπήρξε παρανόηση και δεν χορηγήθηκε τελικά άδεια, αφού δεν υπήρξε σχετικό αίτημα του τρομοκράτη για νέα άδεια.

Όπως λέει το υπουργείο δεν χορηγήθηκε νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και δεν υπάρχει έβδομη άδεια, η είδηση, βασίζεται σε παρανόηση σχετικά με την επιμέτρηση των οδοιπορικών και του υπολογισμού της άδειας των κρατουμένων. Σε περίπτωση που αιτηθεί νέα άδεια ο καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια, τότε δεν θα ισχύουν τα οδοιπορικά, εξαιτίας των οποίων του χορηγούνταν πρόσθετα δύο ημέρες άδεια. Κι αυτό γιατί η απόσταση μειώθηκε εξαιτίας έργων στο Μαλιακό με αποτέλεσμα πλέον να μην συμπληρώνεται η απόσταση των 300 χιλιομέτρων που απαιτείται μέχρι το σπίτι του στο Βαρνάβα Αττικής. Προκειμένου να αποκατασταθεί η κατάργηση των οδοιπορικών, το συμβούλιο δεν αποκλείεται να του χορηγήσει εξ αρχής εξαήμερη άδεια, αντί για τις 4 + 2 που του δίνονταν μέχρι σήμερα.

Με λίγα λόγια ετοιμάζονται να δώσουν νέα προκλητική άδεια οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ στον σύντροφο τρομοκράτη, εκτελεστή της 17Ν


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου