Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

88χρονη αντιστάθηκε στους ληστές και αυτοί τη σκότωσαν στο ξύλο!


Κακοποιοί κλέβουν, ληστεύουν, σκοτώνουν, απειλούν, χτυπάνε και η αστυνομία είναι ανήμπορη να προστατέψει τον πολίτη.

Αποτέλεσμα της ανομίας με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι να χάσει την ζωή της μια ηλικιωμένη από αδίστακτους κακοποιούς. Η προσπάθειά της να αντισταθεί στους κακοποιούς που εισέβαλαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων , που βρίσκεται στη Ζήρο του δήμου Σητείας, ήταν αποτέλεσμα να χάσει η 88χρονη γυναίκα την ζωή της! Η ηλικιωμένη κατάφερε να δαγκώσει στο δάχτυλο σε έναν από τους ληστές, και εκείνος αδίστακτος τη χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας της μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία!

Οι τρεις άγνωστοι δράστες της επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη μέσα στο πρατήριο το Σάββατο το βράδυ και ένας από αυτούς τη φίμωσε με μία κουβέρτα για να μη φωνάξει βοήθεια. Όμως, εκείνη τον δάγκωσε με αποτέλεσμα να την γρονθοκοπήσει άγρια.Οι κακοποιοί αφού την άφησαν αιμόφυρτη άρπαξαν 6.000 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας δεμένη και την λιπόθυμη γυναίκα. 

Η 88χρονη συνήλθε, κατάφερε να λυθεί και τηλεφώνησε σε συγγενείς της και πρόλαβε να πει: «Έλα, Στεφανούλα, γιατί με κατασκοτώσανε…».  Μετά την ληστεία του Σαββάτου, το βράδυ της Κυριακής η 88χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και τη μετέφεραν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκεφαλική αιμορραγία από τα κτυπήματα του κακοποιού.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου