Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Δήθεν και καλά η Παπακώστα υπέβαλε παραίτηση και την απέρριψε ο Τσίπρας


Την παραίτησή της και καλά στον Τσίπρα φέρεται να υπέβαλε το βράδυ της Δευτέρας η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, λόγω της κριτικής που δέχτηκε από την αντιπολίτευση περί συναλλαγών επειδή θα δώσει ψήφο Εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση αλλά και μετά τις απειλές που δέχθηκε κατά της ζωή της.

Η αλήθεια είναι ότι έχει καταλάβει το έγκλημα που πάει να κάνει και προσπαθεί να το μετριάσει με καραγκιοζιλίκια δήθεν παραιτήσεων.

Ωστόσο, ο κύριος Τσίπρας στην συνάντηση που είχαν στο Μαξίμου την μετέπεισε και καλά και δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτηση

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ίδρυσα το κόμμα της Νέας Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Επειδή «ειδήμονες» από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου