Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ο μέγας καταληψίας είπε : «Δεν θα χαρίσουμε τα νιάτα της πατρίδας μας στους βάνδαλους της ιστορίας αυτού του τόπου»



Τι ζούμε στην Ελλάδα με αυτό το αδίστακτο καραγκιοζιλίκι που λέγεται Αλέξης Τσίπρας και κάνει τον πρωθυπουργό!!!

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε σε χθεσινή του ομιλία ότι η νέα γενιά είναι κρίσιμος παράγοντας σε αυτή την ανοικτή μάχη, υπογραμμίζοντας ότι «είναι πολύ σοβαρό ζήτημα το ότι τα σχολεία μας μολύνονται από το δηλητήριο του φασισμού και της ακροδεξιάς» εξαιρώντας την ακροαριστερά που εκπροσωπεί ο ίδιος και οι σύντροφοι του στα Εξάρχεια.

Είπε ο αδίστακτος ότι «η δική μας Αριστερά δεν κουνάει το δάχτυλο σε κανένα 16άρη και 17άρη», δεν το έκανε ποτέ, "δεν θα κουνήσω σήμερα το δάχτυλο σε κανένα 16αρη, δεν θα τον χαρακτηρίσω, δεν θα τον ταυτίσω με μια εγκληματική νεοναζιστική συμμορία», εξαιρώντας τους συντρόφους του αντιεξουσιαστές.

«Δεν θα χαρίσουμε τα νιάτα της πατρίδας μας στους βάνδαλους της ιστορίας αυτού του τόπου», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας αφήνοντας κάγκελο όσους Έλληνες τον άκουγαν ξέρωντας ότι υπήρξε ο νούμερο ένα ακροαριστερός καταληψίας στην Ελλάδα που πέρασε περαστικός απο το Λύκειο και το πανεπιστήμιο.

Για να γελάει ο κόσμος κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να παρακινήσουν τα παιδιά στα σχολεία να συζητήσουν και να μάθουν για την ιστορία του τόπου. "Να δουν: Ποιος στο όνομα της πατρίδας, συνεργάστηκε με τον κατακτητή. Ποιος στο όνομα της πατρίδας, έκανε την Ελλάδα κρανίου τόπο με ξερονήσια και βασανιστήρια. Να δουν ποιοι στο όνομα της πατρίδας πρόδωσαν την Κύπρο; Για να καταλάβουν ποιοι σήμερα στο όνομα της πατρίδας, θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια και το μίσος απέναντι σε γειτονικούς λαούς".

Αυτοί λοιπόν που πουλάνε αντισυστημισμό και αγάπη για την πατρίδα, είναι ταυτόχρονα οι υμνητές των πιο μελανών σελίδων της χώρας και της ανθρωπότητας", υπογράμμισε και τόνισε ότι "η νέα γενιά, τέτοιους πατριδοκάπηλους, τέτοιους απατεώνες και τυχοδιώκτες, αργά ή γρήγορα θα τους θέσει στο περιθώριο" εξαιρώντας τον εαυτό του που είναι ο μεγαλύτερος ακροαριστερός πολιτικός απατεώνας, τυχοδιώκτης  και ψεύτης που πέρασε ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου