Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αυγενάκης : Η ασφάλεια των πολιτών είναι εθνική υπόθεση και όχι ένα ακόμα σκαλοπάτι στην αριβιστική σταδιοδρομία εξουσιομανών



Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη αναφορικά με τα εντεινόμενα περιστατικά βίας στο Λεκανοπέδιο:

 «Όσο οι επικεφαλής της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναλώνονται σε προσωπικές διαμάχες για την εφαρμογή ή μη ρουσφετολογικών διατάξεων, η ελληνική κοινωνία έρχεται αντιμέτωπη με εκτεταμένα και πολύ σοβαρά περιστατικά βίας και ανομίας.

Αστυνομικά τμήματα γίνονται παρανάλωμα του πυρός, αστυνομικοί δέχονται δολοφονικές επιθέσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα μετατρέπονται σε γιάφκες κουκουλοφόρων, συμβόλαια θανάτου εκτελούνται ανεμπόδιστα σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά.

Την ίδια στιγμή, ο φιλόδοξος επιχειρησιακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο δρόμο, υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «ΠΕΡΣΕΑΣ» αποδείχθηκε θνησιγενής, εξαιτίας των «τυφλών» καταργήσεων και συγχωνεύσεων υπηρεσιών που πραγματοποίησε η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των σημαντικών ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Η ασφάλεια των πολιτών είναι εθνική υπόθεση και όχι ένα ακόμα σκαλοπάτι στην αριβιστική σταδιοδρομία εξουσιομανών.

Ας αφήσουν επιτέλους την  Ελληνική Αστυνομία να αναλάβει δράση αντί να της επιβάλουν ρόλο παρατηρητή.

Οι πολίτες δεν μπορεί να είναι όμηροι της γενικευμένης ανομίας και των αδιέξοδων πολιτικών μιας υπό κατάρρευσιν κυβέρνησης».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου