Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Κτηνωδία: Έδινε σκληρά ναρκωτικά στον δίχρονο γιο του και στο τέλος τον σκότωσε στο ξύλο!



Ήταν τέτοιο το μένος με το οποίο ο Raphael Kennedy χτύπησε τον δίχρονο Dylan Tiffin-Brown που, σύμφωνα με τα δικαστικά πρακτικά, «ήταν σαν να είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο»

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 31χρονος έμπορος ναρκωτικών, που σκότωσε στο ξύλο τον γιο του, στον οποίο έδινε σκληρά ναρκωτικά. Το περιστατικό συνέβη στις 15 Δεκεμβρίου του 2017 σε διαμέρισμα του Νόρθαμπτον, με την απόφαση του δικαστηρίου να ανακοινώνεται χθες.

Ήταν τέτοιο το μένος με το οποίο ο Raphael Kennedy χτύπησε τον δίχρονο Dylan Tiffin-Brown που, σύμφωνα με τα δικαστικά πρακτικά, «ήταν σαν να είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο». Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό άφησε το νήπιο να χαροπαλεύει για δύο ώρες πριν καλέσει ασθενοφόρο. Λίγο πριν την επίθεση, είχε στείλει φωτογραφία του αγοριού στη 18χρονη μητέρα του. Ήταν χαμογελαστός και φορούσε τις πιτζάμες του. Πού να ήξερε το δύστυχο παιδί τι το περίμενε.

Οι διασώστες βρήκαν τον Dylan σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και τον μετέφεραν στο γενικό νοσοκομείο του Νόρθαμπτον, όπου λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πολλαπλά κοψίματα στο συκώτι του μικρού παιδιού που προκλήθηκαν από σπασμένα πλευρά και εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία. Εντοπίστηκαν παράλληλα στον οργανισμό του ίχνη κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης.

Ο 31χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι κάποιος εισέβαλε στο διαμέρισμά του από το παράθυρο όταν εκείνος έλειπε καθώς είχε πάει να πουλήσει ναρκωτικά και επιτέθηκε στον γιο του. Κανείς όμως δεν τον πίστεψε.

«Ο Kennedy χτύπησε τον γιo του με τέτοια αγριότητα που του προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και ολέθρια εσωτερική αιμορραγία. Επίσης, επέτρεπε στο νήπιο να καταναλώνει τεράστιες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών όπως ηρωίνη, κρακ κοκαΐνης και κοκαΐνη» ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής επιθεωρητής της μονάδας ειδικών επιχειρήσεων των Ανατολικών Μίντλαντς Ally White.

Ο Raphael Kennedy καταδικάστηκε σε ισόβια και θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον 24 χρόνια στη φυλακή πριν έχει το δικαίωμα να καταθέσει αίτηση για αποφυλάκιση υπό όρους...


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου