Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Έβαλαν "χέρι" τα Σκόπια στον Πάνο Καμμένο για περί δωροδοκίας



Την ώρα που ο υποτίθεται πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας πανηγύριζε για την επιτυχημένη ψηφοφορία στα Σκόπια που ανοίγει τον δρόμο για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ο Πάνος Καμμένος έγραφε στο twitter : Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι»
Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολες προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι
Dear Mr. Kammenos , please be informed that you have shared fake news already officially denied by our Government. In the spirit of democracy and good diplomacy lets work for the friendship between our countries.

Και ο Σκοπιανός κυβερνητικός, Μίλε Μποσνιακόφσκι του έβαλε "χέρι" λέγοντας «Παρακαλώ ενημερωθείτε ότι μοιραστήκατε fake news που ήδη έχουν διαψευστεί επίσημα από την κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας, ας δουλέψουμε για τη φιλία ανάμεσα στις χώρες μας».
Συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν την Ελλάδα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθημερινά και μάλιστα ανεχόμαστε τις προσβολές των Σκοπιανών που κερδίζουν έδαφος παραποιώντας την ιστορία της Ελλάδας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου