Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Συνελήφθη ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα Πακιστανών



Ο 34χρονος αστυνομικός βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα Πακιστανών στη Νίκαια - Οι Πακιστανοί – λαθρέμποροι τσιγάρων κατήγγειλαν ότι επιχείρησε να τους ληστέψει - Ο αστυνομικός συνελήφθη, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα, πιθανότατα αστυνομικοί - Φέρονται εμπλεκόμενοι σε ληστείες κατά αλλοδαπών

Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση με τον αστυνομικό που βρέθηκε δεμένος και άσχημα χτυπημένος σε διαμέρισμα Πακιστανών στη Νίκαια φαινόταν περίεργη. Τώρα οι συνάδελφοί του φαίνεται ότι έχουν στοιχεία σε βάρος του και έτσι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας παρατήρησε ότι κάποιοι Πακιστανοί κινούνταν ύποπτα και έτσι πήρε απόφαση να τους παρακολουθήσει. Τότε, είπε, τον αντιλήφθηκαν και αφού τον ακινητοποίησαν τον οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα όπου τον χτύπησαν άσχημα και τον κράτησαν όμηρο για περίπου δύο ώρες.

Οι Πακιστανοί ισχυρίστηκαν ότι ο αστυνομικός είχε πάει μαζί με άλλα δύο άτομα και τους απείλησαν. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα και φαίνεται ότι εντοπίστηκαν στοιχεία τα οποία κινούν υποψίες κατά του 34χρονου αστυνομικού. Πληροφορίες του Newsit.gr αναφέρουν ότι εμπλέκεται σε ληστείες εναντίον αλλοδαπών, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι συμμετείχε σε ληστεία σε μια μεγάλη αποθήκη στην περιοχή του Πειραιά. 

Οι αστυνομικοί μάλιστα αναζητούν ακόμη δύο άτομα, πιθανότατα τους δύο άνδρες που ήταν μαζί του στη Νίκαια, αλλά δεν έπεσαν στα χέρια των Πακιστανών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που αναζητούνται είναι επίσης αστυνομικοί. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμα και να είχε σχέσεις τόσο ο ίδιος ο αστυνομικός όσο και οι υπόλοιποι που αναζητούνται με ακροδεξιές και νεοναζιστικές οργανώσεις στην περιοχή. 



Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου/Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου
Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου