Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Ο Αυτιάς Εξόργισε όσους τον παρακολουθούσαν με την συμπεριφορά του στον Κυρανάκη



Είναι γεγονός ότι ο Γιώργος Αυτιάς είναι καβαλημένο καλάμι και κάποιος πρέπει να τον μαζέψει στον ΣΚΑΙ γιατί ντροπιάζει το κανάλι.

Δεν θα ήταν κακό να του πάρουν την εκπομπή να κάνει μόνο ένα ένθετο στο οποίο είναι πάρα πολύ καλός και αφορά αποκλειστικά τις συντάξεις, τα επιδόματα και κάποια όχι όλα οικονομικά θέματα.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης φοβερά ευγενής όπως πάντα προσπάθησε να περάσει τις θέσεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και ο Αυτιάς δεν τον άφηνε με τίποτα.

Με συνεχείς διακοπές, επί της ουσίας ο Αυτιάς απαγόρευσε στον Κυρανάκη μιλήσει και να απαντήσει για συγκεκριμένα γεγονότα και πρόσωπα.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης προσπάθησε να σχολιάσει την ερώτηση που του έκανε ο Αυτιάς για τις δηλώσεις Κοτζιά για τα 12 μίλια, ο  Κυρανάκης πήγε να απαντήσει, και τον διακόπτει ο δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ Φοίβος Κλαυδιανός χωρίς να τον σταματήσει ο Αυτιάς. Για πέντε λεπτά ο τηλεθεατής δεν μπορεί καταλάβει για τι μιλάνε εκεί στο στούντιο για να δώσει τον λόγο ο Γιώργος Αυτιάς στον Σταμάτη Μαλέλη.

Ο Κυρανάκης φανερά ενοχλημένος λέει: «μα δεν έχω απαντήσει», 
ο Αυτιάς ψυχρός λές και του πήραν την θέση είπε, «εγώ κάνω την εκπομπή», 
Κυρανάκης: «Δεν ακούστηκε η φωνή της αντιπολίτευσης»,
Αυτιάς: «Αυτό είναι προβοκάτσια, είστε πολύ νέος…τελεία εδώ».

Λίγο πριν πάει σε διάλειμμα ο Αυτιάς θα πει στον Κυρανάκη: «Ποιος σε εκπαίδευσε να μιλάς έτσι, πες του βάλει να σε κάτω να στα μάθει ξανά», με λίγα λόγια να τον εκπαιδεύσουν να κάθετε σούζα σε ποιόν; Στον Αυτιά .

Η χειρότερη συμπεριφορά Αυτιά και κάποιος πρέπει να τον βάλει στη  θέση του, αν και θα έπρεπε να του απαντήσει καταλλήλως ο Κυρανάκης .





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου