Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ν.Δ.: Η ασυνεννοησία στο ηγετικό δίδυμο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιτείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών



Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή αντικρουόμενες δηλώσεις του ηγετικού διδύμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ασυνεννοησία στο ηγετικό δίδυμο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιτείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών».


Πλήρης Δήλωση


«Τη στιγμή που ανυποψίαστοι πολίτες δέχονται δολοφονικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας και διδάσκοντες και φοιτητές βάζουν λουκέτο σε Πανεπιστήμια λόγω της γενικευμένης ανομίας και της διακίνησης ναρκωτικών, η κ. Γεροβασίλη και η κ. Παπακώστα, το ηγετικό δίδυμο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν συνεννοούνται ούτε για τα στοιχειώδη. 

Μετά την διαφωνία τους για τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου, που κατά την κ. Γεροβασίλη λειτουργεί ευεργετικά για το σωφρονιστικό σύστημα αλλά για την υφισταμένη της είναι αναγκαία η κατάργησή του, ακολούθησε η δημόσια αντιπαράθεσή τους για τον τρόπο αντιμετώπισης του Ρουβίκωνα. 

Ενώ η υπουργός υποβαθμίζει τη δράση της αγαπημένης τους “συλλογικότητας”, η υφυπουργός της υποτίθεται πως ζητάει να ληφθούν μέτρα και να πληρώσουν τα μέλη του Ρουβίκωνα τα σπασμένα. 

Με νεότερες δηλώσεις της η κ. Παπακώστα στρέφεται και κατά του νόμου Γαβρόγλου για το άσυλο. Ωστόσο: 


Η κυβέρνηση, της οποίας είναι μέλος, συνεχίζει, γαντζωμένη στις ιδεοληψίες της, να στηρίζει τον νόμο για το άσυλο της ανομίας, ενώ ο ίδιος ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Παιδείας καλεί το “ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα” να τα βάλει με εμπόρους ναρκωτικών και τραμπούκους.
Η κυβέρνηση, της οποίας είναι μέλος, δείχνει εξοργιστική ανοχή σε περιθωριακές ομάδες τύπου Ρουβίκωνα, που βανδαλίζουν ανενόχλητες τα πανεπιστήμια.
Η κυβέρνηση, της οποίας είναι μέλος, συνεχίζει να διαιωνίζει τον νόμο Παρασκευόπουλου που αφήνει ορθάνοιχτες τις φυλακές για κάθε εγκληματικό στοιχείο.

Αυτοί, λοιπόν, είναι “οι φύλακες που έχουν γνώση”; Δυστυχώς, η ασυνεννοησία στο υπουργικό δίδυμο του Προστασίας του Πολίτη επιτείνει το αίσθημα ανασφάλειας  των πολιτών».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου