Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Παπακώστα σε Συρζαίικη διάθεση : «έχουν γνώση οι φύλακες»



H Ελλάδα ξεφτιλίζεται διεθνώς από την ανεξέλεγκτη δράση του Ρουβίκωνα, με ευθύνη της κυβέρνησης για την ανοχή που δείχνει στα εγκλήματα των δικών της παιδιών, και η νέα υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τονίζει ότι «έχουν γνώση οι φύλακες», κοινώς να είχαμε να λέγαμε απλά Συριζαίικα.

Η Παπακώστα είπε να απαντήσει στην σοβαρή δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, βουλευτή Λάρισας, Μάξιμου Χαρακόπουλου, για την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Καναδά που έγραψε νωρίτερα : «Οι ‘‘συλλογικότητες’’ του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους. Σειρά αυτή τη φορά είχε η πρεσβεία του Καναδά.

Την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους “Ρουβίκωνες”, ενώ ειδικά η κ. Παπακώστα ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές. Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η ‘‘στοργική’’ πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας.

Ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το “έργο” τους».

Η απάντηση που γελάει για ακόμα μία φορά ο κόσμος της Παπακώστα είναι : «Ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη στην Πειραιώς, ο οποίος αναβαθμίστηκε λόγω της αυτοτέλειας με τον πρόσφατο ανασχηματισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υψηλού συμβολισμού απόφαση για την Ασφάλεια ως προτεραιότητα, ας σοβαρευτεί. Ας ασχοληθεί καλύτερα με το Γάλα και τον πρωτογενή τομέα και ας αφήσει την Ασφάλεια και την Προστασία του Πολίτη στους φύλακες οι οποίοι έχουν γνώση…».

Εαν δεν ταίριαζε η Παπακώστα με το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα ξεφτιλιζόταν για να γίνει υπουργός για λίγους μήνες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου