Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Μακεδονοκλάστες κατά Καμμένο οι Τέρνες Κουίκ, Έλενα Κουντουρά, Θανάσης Παπαχριστόπουλος



Άρχισαν τα όργανα στους ΑΝ.ΕΛ. με τον Πάνο Καμμένο να αφήνει αιχμές για τον Τέρενς Κουίκ, την Έλενα Κουντουρά και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο αποκαλώντας τους Μακεδονοκλάστες.

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε ο Πάνος Καμμένος, «φωτογραφίζοντας»  τον Τέρενς Κουίκ, την Έλενα Κουντουρά και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, οι οποίοι έχουν ταχθεί υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τρία στελέχη των ΑΝΕΛ δεν βρίσκονταν στην Θεσσαλονίκη στο Εθνικό Συμβούλιο, ο Τέρενς Κουίκ βρίσκεται στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, ενώ η  Κουντουρά βρίσκεται στη Ζάκυνθο, στη Διεθνή Συνάντηση του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία». Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν νομίζουμε να είναι πλέον ΑΝ.ΕΛ. θεωρούμε ότι έχει ενταχθεί για να επιβιώσει πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι το τέταρτο κόμμα στο οποίο θα ενταχθεί εάν το κάνει τελικά στην καριέρα του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου