Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ο Μητσοτάκης σηκώνει ψηλά τις καθεστωτικές δηλώσεις Πολάκη και διεθνοποιεί το ζήτημα



Ο πρόεδρος της ΝΔ θα θέσει το μείζον ζήτημα στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που βλέπει σήμερα στις Βρυξέλλες και να αναδείξει τις συνεχείς πιέσεις που ασκούν κυβερνητικά στελέχη κατά καίριων θεσμών της ελληνικής Δημοκρατίας, όπως η Δικαιοσύνη και ο Τύπος.

Στην Νέα Δημοκρατία έχει γίνει καταγραφή και έχει ετοιμαστεί φάκελος με τις αντιθεσμικές πρωτοβουλίες και δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων οι οποίες γίνονται σε καθημερινή βάση από στελέχη τους ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Παύλος Πολάκης και παραβιάζουν προκλητικά τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.

Τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη διεθνοποίησης δείχνει και το χθεσινό tweet που επέλεξε να ανεβάσει και στα αγγλικά και αναφερόταν στις καθεστωτικές επικίνδυνες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη που θυμίζουν άλλες εποχές.

την ανάρτησή του με την οποία διαμαρτυρήθηκε για τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο κ. Πολάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ότι απαιτείται να φυλακιστούν στελέχη της αντιπολίτευσης για να κερδίσει το κόμμα του τις εκλογές. 

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. H Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται!.Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών».


Tsipras’ favorite Minister said that SYRIZA could win the elections if only the government puts some of their political opponents in jail. Nea Demokratia will not be intimidated! The next elections will not just be about the economy. But also about standing up for our core values





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου