Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Πρόκληση Κυρίτση υπερασπίστηκε τους "φοιτητές"; Που εγκλώβισαν τους καθηγητές για τον Ρουβίκωνα



Είπε να προκαλέσει και πάλι ο γνωστός ακροαριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης και να πάρει το μέρος των 50 ακροαριστερών "φοιτητών"; Που μόνο το μπάχαλο τους ενδιαφέρει και όχι η παιδεία και παίζεται εάν είναι φοιτητές και δεν είναι αντιεξουσιαστές.

Ως μία φοιτητική διαδικασία σχολίασε προκλητικά τον εγκλωβισμό περίπου 30 καθηγητών στο κτίριο της Συγκλήτου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Κυρίτσης υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης του Ρουβίκωνα. Και είπε στο ΘΕΜΑ 104,6 : «Υποθέτω ότι θα τα βρουν με έναν τρόπο στη Σύγκλητο. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα θέματα της ακαδημαϊκής κοινότητας να τα αφήνουμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Ηταν μία φοιτητική διαδικασία αυτό που έγινε».

Με λίγα λόγια μας είπε ο Κυρίτσης ότι με την ακροαριστερά μόνο να μάθουν δεν μπορούν τα παιδιά μας, να γίνουν κάθε είδους κακοποιοί χωρίς μέλλον σίγουρα μπορούν με τόσες εγκληματικές ακροαριστερές οργανώσεις και μη που αλωνίζουν τα πανεπιστήμια με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε αφήστε τους στην τύχη τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου