Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Στη φυλακή ο 50χρονος για την ασέλγεια σε 5χρονη



Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 50χρονος που συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας ενός 5χρονου κοριτσιού.

Έχοντας σε βάρος του διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας και για βιασμό, ο ίδιος υποστήριξε την αθωότητά του για την υπόθεση καθώς όπως περιέγραψε κατά την απολογία του, ουδέποτε έχει βρεθεί μόνος με το κοριτσάκι.

Επικαλέστηκε μάλιστα και μάρτυρες που μπορούν όπως είπε να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του. Με αγωνία η οικογένεια του 50χρονου περίμενε την έκδοση της απόφασης με την πεθερά του να καταρρέει και να χάνει στις αισθήσεις της στο άκουσμα της προφυλάκισης.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του παιδιού, την ώρα που έκανε μπάνιο το κοριτσάκι της, διαπίστωσε ερυθρότητα στο κορμάκι του. Όταν ρώτησε το παιδί της τι είχε συμβεί, εκείνο άρχισε να λέει ότι κάποιες φορές την κάνει μπάνιο και ο 50χρονος και ότι παίζουν μαζί διάφορα “παιχνίδια”.


Πηγή : neakriti.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου