Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Δεν ξέρεις με τι να πρώτο γελάσεις! Ν.Παππάς : Οι εκπομπές της ΕΡΤ χτυπάνε «20άρια»



Ακούει τον Νίκο Παππά και γελάει το κτίριο που στεγάζεται η ΕΡΤ, η πλατεία της Αγίας Παρασκευής μαζί με την εκκλησία, και όσοι περνάνε έξω απο την ΕΡΤ.

Απατώντας στην αντιπολίτευση και χωρίς να δώσει καμία απάντηση επί της ουσίας ο Νίκος Παππάς, μίλησε για απλές «Υπόνοιες», στις οποίες δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει, αναφερόμενος στις σοβαρές καταγγελίες στελεχών της ΕΡΤ που παραιτήθηκαν, αλλά και του κ. Νίκου Φίλη, που υποστηρίζουν πως στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής λειτουργεί παραδιοίκηση, η οποία εξυπηρετεί ιδιοτελή και συντεχνιακά συμφέροντα.


Θρασύς ο Νίκος Παππάς νομίζοντας ότι μιλάει και απευθύνεται σε ηλίθιους μιλάει για εκπομπές της ΕΡΤ, που χτυπάνε «20άρια» στην τηλεθέαση στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ αναφορικά με τις καταγγελίες παραδιοίκησης, κακοδιαχείρισης και υπερκοστολόγησης των παραγωγών του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Στα ερωτήματα των βουλευτών που υποστηρίζουν ότι το κόστος αγοράς δικαιωμάτων μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League είναι υπέρογκο, ο κ. Παππάς αντέτεινε ότι το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ το είδαν 1.000.000 τηλεθεατές.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, απευθυνόμενος στην Νέα Δημοκρατία, είπε: «Έχετε πρόβλημα χρονισμού. Επιλέξατε να κλιμακώσετε την επίθεση γύρω από την ΕΡΤ τώρα που πάει καλά και αναγνωρίζεται και από τους τηλεθεατές. Με 15% τηλεθέαση έκλεισε η ΕΡΤ από εσάς. Βυθίστηκε στο 6% και τώρα πήγε στο 9%. Οι εκπομπές της χτυπάνε 20άρια και ορισμένες στα 30%».

«Δεν έχετε μετανιώσει για τίποτα. Θεωρείτε ότι καλώς την κλείσατε την ΕΡΤ. Η κυρία Ασημακοπούλου είπε ό,τι δεν λύνεται, κόβεται. Εμείς λοιπόν ό,τι κόψατε θα το ξαναχτίζουμε» συνέχισε ο κ. Παππάς, υποστηρίζοντας: «Τολμάτε και μιλάτε για κόστος μισθοδοσίας. Υπάρχει δίκη για τα μπόνους που δίνατε. Επίσης, 40% παρακάτω μας κοστίζουν οι παραγωγές απ' ό,τι κόστιζαν στη ΝΕΡΙΤ».

«Η ΕΡΤ είναι στην καλύτερή της φάση από τότε που άνοιξε» υπογράμμισε ο ίδιος και προσέθεσε: «Βγήκαμε από τα Μνημόνια, που σημαίνει ότι 60-70 εκατ. ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος δεν θα πηγαίνουν στο δημόσιο κορβανά. Εχθές τους ποδοσφαιρικούς αγώνες τους είδαν πάνω από 1 εκατ. άνθρωποι».

Η ακροαριστερή προπαγάνδα σε όλος της το μεγαλείο από τον Νίκο Παππά που αγνοεί τις σοβαρές καταγγελίες όσων παραιτήθηκαν από την ΕΡΤ που ξεφτίλισαν διοίκηση και τον ίδιο και για τα εκατομμύρια που αγνοούνται από τα ταμεία της.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου