Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Τσίπρας ξεφτιλίστηκε σε άδεια έδρανα γεμάτος νεύρα και το twiiter τον "περιποιήθηκε"



Εδώ κατηγόρησε του νεκρούς στο Μάτι ότι έφταιγαν που πέθαναν τον Μητσοτάκη στο ευρωπαϊκό  κοινοβούλιο δεν θα κατηγορήσει.

Σε άδεια έδρανα ο Αλέξης Τσίπρας με πολλά νεύρα, λέγοντας αισχρά ψέματα μπροστά στους μετρημένους στα δάχτυλα που πήγαν να τον ακούσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και μην έχοντας να απαντήσει στα ερωτήματα σοβαρών ανθρώπων, έκανε αντιπολίτευση στο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι χρήστες των social media την διχαστική τακτική του Αλέξη Τσίπρα με την επίθεση σε Μητσοτάκη καθώς και τα άδεια έδρανα δεν τα άφησαν ασχολίαστα :


Πωπωω...κατηγόρησε λέει ο Τσίπρας το Μητσοτάκη στο
Μωρέ εδώ κατηγόρησε τους νεκρούς στο ότι έφταιγαν που πέθαναν, στο Μητσοτάκη θα κολώσει ?
View image on TwitterView image on Twitter
Ο προηγούμενος Ευρωπαίος ηγέτης που μίλησε στο στο Στρασβούργο ήταν ο Εμανουέλ τον περασμένο Απρίλιο. Στην περίπτωση του Αλέξη φαίνεται πως οι ευρωβουλευτές του γύρισαν την πλάτη, καθώς η αίθουσα της Ολομέλειας ήταν σχεδόν άδεια.
Οταν δεν κατανοείς ότι το μήνυμα των άδειων εδράνων είναι πως μέσα από τα καμώματά σου κατέληξες πιο αναξιόπιστος,πιο βαρετός,πιο απεχθής ακόμη και σ'αυτούς των οποίων τα συμφέροντα υπηρετείς, σημαίνει ότι έχεις χάσει την επαφή με το περιβάλλον..
Μιλάει ο Βέλγος Φερχόφστατ στο ,με την φωνή της κοινής λογικής,επισημαίνει τα χάλια μας και το φρόκαλο που έκανε ΠΘ ο σοφός λαός για να διώξει την κρίση μ'ένα νόμο κι ένα άρθρο,γελάει λες και ακούει από τον Λάκη ανέκδοτα για κλανιάρες γριές.
Αλέξη δεν άλλαξες μάλλον την Ευρώπη.
Μόνο τα έδρανα έμειναν να σε ακούσουν που αν είχαν πόδια θα έφευγαν και αυτά!
Τους εκφραζουμε για αυτό την αμέριστη συμπάθεια μας.
Στην εκπομπή "Αταίριαστοι" στο ΣΚΑΙ: "Ο Αλέξης έχει δυο πρόσωπα. Στο στο έδειξε το ευρωπαϊκό του πρόσωπο. Όμως το πραγματικό του πρόσωπο είναι καθαρά αντιευρωπαϊκό, καθώς χρησιμοποιεί πολιτικές μεθόδους και ρητορική "μαδουρικής" εμπνεύσεως".
Βγήκε να μιλήσει το ζαβό για να παρουσιάσει και καλά το όραμα του για την Ευρώπη και είχε η αίθουσα δέκα περίεργους να τον δουν,δύο άλλους που τους είχε πάρει ο ύπνος,την καθαρίστρια ,και τον Παπαδημούλη. Πως να μην είχε νεύρα ο ηγέτης που θα άλλαζε την Ευρώπη
Περιμένατε από τον άρχοντα να δείξει το ευρωπαϊκό του πρόσωπο στο στο ; Ρεζίλι πάλι μας έκανε σε πανευρωπαϊκή μετάδοση...
Τις προτάσεις του για το μέλλον της ΕΕ πήγε να παρουσιάσει στο ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας του πιο διχαστικού και αστείου ΟΧΙ (στην ΕΕ). Τόσο θρασύς, τόσο λίγος.
Του απήντησε η άδεια αίθουσα του κοινοβουλίου. https://m.youtube.com/watch?v=PLg9C0_QKh8&ebc=ANyPxKoSZkX6r5FAbdqka2KTkir2FqKMuV-BEtQPQxLnvthncXJgID8Wj9_lqtsiG2lCXSsAdPACFlRHjwJHWqx--BYmuj6Tdw 
Οποιος μιλάει για μισθούς,συντάξεις,φοροληστεία,εξαθλίωση,άστεγους, αυτοκτονίες,αυταρχισμό,ξεπούλημα είναι λαϊκιστής.
Στην ΕΖ πατριώτης ειναι όποιος ξεπουλάει τη χώρα κ την ιστορία της, ληστεύει,ξεσπιτώνει,ξυλοφορτώνει το λαό χάριν των τοκογλύφων
Ο "ηγέτης" Τσίπρας μίλησε στο σε άδεια έδρανα... Πεθαίνω! Χαχαχαχα
Πληρώσαμε τις αυταπάτες του 200 διςΤώρα περιφέρεται και πουλάει στο εναλλακτικό ευρωπαισμό, έχοντας χτίσει την καριέρα του στην αποθέωση της Βενεζουέλας και της Αργεντινής!!Μεγάλος άτυχος?? Η γενιά +-40άρηδων που την χαντάκωσε μια για πάντα ο λαϊκισμός του Αλέξη
Αντε Γεια .... Τέτοια ψυχρολουσία σε πρωθυπουργό κράτους δεν είχε γίνει ποτέ στην Ευρωβουλή. Ξεκίνησε να μιλάει και έφυγαν από την αίθουσα. χαχαχα !!!

⛔️Τεράστια γκάφα του Σπύρου Γεωργιάδη (Αντιπροέδρου της ΝΔ). Σχολίασε την ομιλία του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη χωρίς να την έχει δει!

Βίντεο από 👇🏽 pic.twitter.com/pkeLbsTXBm
Αυτός δεν είναι πολιτικός άντρας,αλλά ο ψευτάκος του καφενέ.
Προς ΕΡΤ:
Οταν αποφασιζεις να δείξεις ζωντανα την ομιλια του π/θ στο Ευρωκοινοβούλιο(και σωστα)οφείλεις να δειξεις και τα οσα ευρωβουλευτες τον ρωτησαν
Γιατι οταν δεν το κάνεις αλλα δείχνεις μετα και την απαντηση του π/θ μπορει να κατηγορηθεις για μεροληψια.....
Διαβάζω απόψεις που κοροϊδεύουν τον Τσίπρα επειδή το ήταν μισοάδειο. Ντροπή σε αυτούς που έλειπαν και όχι στον Τσίπρα. Για μένα, υποχρεούσαι να παρίστασαι, είτε συμφωνείς με τον ομιλητή, είτε όχι.
Την ομιλία του στο την παρακολούθησαν 32 από τους 751 Ευρωβουλευτές. Δηλαδή περίπου 4,2%. Κερδάμε εντός και εκτός συνόρων, Αλέξη.
Πήγε το τσογλάνι στο και νόμιζε ότι εκεί θα του φιλούσαν τα χέρια και τα πόδια. Χρειάζεσαι μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο να είσαι πίσω στις δημοσκοπήσεις αλλά να σε χλευάζει και η ΕΕ για τις κωλοτούμπες σου.
ο ΠΘ με την σημερινή του ομιλία κ τις τοποθετήσεις του στο , για το μέλλον της Ευρώπης , απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας μεγάλος Έλληνας, Ευρωπαίος, Αριστερός Ηγέτης!
γι αυτο κ τα απο την αντιδραστικη Δεξια εντος κ εκτος
15 άτομα παρακολούθησαν την ομιλία του Τσίπρα και οι 5 από αυτούς χειροκρότησαν στο τέλος απο την χαρά τους , επειδή τελείωσε .
Ελάχιστοι, είπε ο Αλέξης στο , πίστευαν πως θα τα καταφέρει.
Είναι ο ίδιος που απειλούσε την τρόικα να μην κλείσει την 5η αξιολόγηση τον Δεκέμβριο του ‘14 και, όντως, κανείς τότε δεν πίστευε πως θα κατάφερνε να μας χρεώσει με 200δις και capital controls.

το αλέκση νόμιζε μιλάει σε συνέλευση δεκαπενταμελούς


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου