Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Και ο Τσιρώνης έχει "τελειωμένους" τους 70ρηδες θα περιμένουμε να πεθάνουν


Δεν είναι απλά προκλητική ξεφτίλα οι δηλώσεις τους είναι ο κυνισμός και η αθλιότητα που τους διακατέχει αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις της κοινωνίας.

Την θέση του προκλητικού άθλιου Αλέξη Τσίπρα υιοθέτησε ο Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στην εκπομπή «Από νωρίς» στην τηλεόραση του EpsilonTV και μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής για τα "περήφανα γηρατειά" λέγοντας : Ορθό αυτό που είπε για το προσδόκιμο ζωής των συνταξιούχων

Δηλαδή υιοθέτησε αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας αισχρά την τρίτη ηλικία: «Αλλά το μέτρο αυτό, θα εξηγήσουμε στους εταίρους μας στην Κομισιόν, ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό. Και είναι ένα μέτρο μη διαρθρωτικό. Είναι μέτρο μη διαρθρωτικό διότι αφορά στην προσωπική διαφορά. Και αφορά, δηλαδή, κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι, άρα η όποια, ας το πούμε έτσι, περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Να το πω με δυο λόγια, δεν θα έχει καμία επίπτωση στην δομή του ασφαλιστικού συστήματος, στις αναλογιστικές μελέτες, στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου