Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Παραιτήθηκε ο γ.γ. Ενημέρωσης Γιώργος Κρικρής



10 ημέρες παρέμεινε στη θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ο Γιώργος Κρικρής.

Ο 29χρονος αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης και συνεργάτης του πρώην υφυπουργού Παιδείας Θεοδόση Πελεγρίνη, με ανακοίνωση, γνωστοποίησε την παραίτησή του, επικαλούμενος την πρόθεσή του να αφοσιωθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Στο κείμενο της παραίτησης, αναφέρει πως, εξαρχής, πρόθεσή του ήταν να συμμετάσχει σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης μιας υγιούς προοπτικής της χώρας «χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου».

Η αποστροφή του, ωστόσο, περί περιβάλλοντος που «δεν προσφερόταν για κάτι τέτοιο» ερμηνεύτηκε ως αιχμή, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιον αναφερόταν, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η σχέση του με τον υπουργό Νίκο Παππά παραμένει αδιατάρακτη.

H Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή τη παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Κρικρή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναλάβει τα καθήκοντά του πριν 10 μέρες ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Κρικρής και παραιτήθηκε αμέσως αφήνοντας υπαινιγμούς για το περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να εργαστεί, το οποίο δεν προσφέρεται για “φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις”.

Περιμένουμε απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου