Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Το twitter ξεφτιλίζει τον Πάυλο Πολάκη!




Το twitter δίνει αυτό που του αξίζει του Πολάκη ξεφτιλίζοντας τον.

Κληρονομικο χάρισμα Πολακης-ΑΠΕ: αριστερό θολωμενος.. στις εκλογές θα γίνει μαυρισμενος
Στην πολιτικη
οταν ερχεται η στιγμη να φυγεις
καλο ειναι να μην ξεφτιλιζεσαι,
γιατι καθε σου αποφαση εκθετει και ντροπιαζει και τους ψηφοφορους που σε στηριξαν #
ο Πολακης τοσα χρονια γιατρος δεν εχει καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα με την περιπτωση του
Έγραψε τόσες λέξεις για να μας πεί ότι αυτοί οι φαιδροί που κυβερνούν αντιλαμβάνονται την κριτική ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ως προσπάθεια αποσταθεροποίησης και ότι θα κάνουν τη φιέστα τους στις 21/8.
ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΝΕΚΡΟΥΣ!

Ο Πολάκης είναι ο Τσίπρας, και ο Τσίπρας είναι ο Πολάκης.
Ο Πολακης μου θύμισε ένα παλιό άσμα του Στέλιου: «στο θολωμένο μου μυαλό».Ταλαι κουάλε.
Κοτό :
οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι «θολώνουν την εικόνα» για την αποτελεσματικότητα του κράτους

Είχε καπνίσει ακατέργαστο κρητικό μπάφο πάλι =
Ρε τσιπρα δεν είναι μόνο ο πολακης. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει εδώ και καιρό. Άν σου έχει μείνει λίγη αξιοπρέπεια, κάνε εκλογές να τελειώνουμε.
Πολάκης: Το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά – Οι νεκροί «θολώνουν» την εικόνα!
Σαν να "χανω" εγω ασθενη και να λεω στους συγγενεις " λυπαμαι εγω εκανα τα παντα για να τον σωσω αλλα αυτος φταιει που δεν ηθελε να σωθει και πεθανε"
Ο κύριος Πολακης, αντί να ασχολείται με τα της αρμοδιότητας του στο χώρο της υγείας, τα βάζει ακόμη και με πεθαμένους επειδη "θολώνουν την εικόνα της κυβέρνησης". Τι άλλο να πει κανείς...
Εμας πάντως θα εξακολουθήσουν να θολώνουν τα μάτια μας όσο θα σκεφτόμαστε την τραγωδία των συνανθρώπων μας. Οι "Πολάκηδες" ευτυχώς είναι περαστικοί.
Πολάκης: «Το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά».Οταν το κράτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λειτουργεί αποτελεσματικά ,έχουμε:Εκατόμβη Νεκρών,Αγνοούμενοι,Χιλιάδες στρέμματα πευκοδασων καμμενα ,εκατοντάδες έως χιλιάδες σπίτια κατεστραμμενα και παραιτήσεις υπουργών.ΕΞΟΧΑ!Με ΣΥΡΙΖΑ είμαστε ασφαλείς.
οι νεκροί θολώνουν την εικόνα του Συριζα...τα λέει χωρίς καμία ντροπή. Οι άνθρωποι ακομα πενθούν ρε φιλε
το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά με 100+ νεκρούς και αγνοούμενους λεει ο Πολάκης. Αν δεν λειτουργούσε αποτελεσματικά μάλλον δεν θα υπήρχε Αττική. Κανένας σεβασμός στους νεκρούς
Τελικά στο Μαδουριστάν που ζούμε, δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό. Αυτό που είπε ο Πολάκης ή που το ΑΜΕ-ΜΠΕ άλλαξε τη λέξη για να το υποβαθμίσει;
Δηλαδή για να καταλάβω το τιμόνι το έχει αναλάβει Σκουρλέτης - Πολακης . Ούτε στο Δελφινάριο δεν ανεβαίνουν αυτά .
Αν ήταν ειλικρινής ο Πολάκης δεν θα έλεγε ότι ο αριθμός των νεκρών" θολώνει την εικόνα" αλλά μας χαλάει το αφήγημα.
Ο Πολάκης πιστεύει ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά. Αυτό από μόνο του αρκεί για να αποδείξει το διαζύγιό του με την πραγματικότητα και τον πρωτοφανή κυνισμό του. Είτε με "θολώνει", είτε με "μαυρίζει".
η μόνη ασύμμετρη απειλή απεδείχθη οτι είστε εσείς και κάτι πρέπει να κάνουμε για να προστατευτούμε από εσάς.....αβουλοι ανίκανοι μοιραίοι αλλά και θρασείς.....
- Το χειρουργείο ήταν άψογο, η επέμβαση πρωτοποριακή, ο γιατρός καταρτισμένος, οι νοσηλεύτριες αστέρια.
- Ο ασθενής;
- Δυστυχώς ΠΕΘΑΝΕ.

Παύλος Πολάκης, Υπουργός - Ιατρός
Αν υπήρχε δικαστήριο για κυνισμό, απανθρωπιά, αμοραλισμό, φαυλότητα, αχρειότητα, προστυχιά, ελεεινότητα, αθλιότητα και κάθε είδους ποταπότητα, τότε ο Πολάκης θα ήταν ήδη έγκλειστος με απαγόρευση να μιλάει

Απομένει στο λαό της Κρήτης να πράξει το καθήκον του στις επόμενες εκλογές
Οι νεκροί θολώνουν την εικόνα είπε ο Πολακης γιατι η αθλιότητα και η απάνθρωπια τους τους εμποδίζει να κατανοήσουν ότι οι νεκροί ΕΊΝΑΙ η εικόνα
Οι σχεδόν εκατό νεκροί 'θολώνουν την εικόνα', λέει ο Πολάκης. Ότι είναι τόσο μικροί πολιτικά, αυταπόδεικτο· ότι όμως είναι μισάνθρωποι, αδιανόητο.


Αφαιρέστε τους νεκρούς. Θολώνει το τζάμι από όπου έχουν θέα οι Ναζί.

Βλέπεις,καλύτερα τώρα, φον Πολάκη;
Σύντροφε Πολάκη, την καψούρα, την τσιπούρα και την θολούρα την πληρώνεις πάντα ακριβά. Στην περίπτωση σου το τίμημα θα είναι πολιτικό.
Το Μαξίμου συνεχίζει την βλακώδη επικοινωνιακή πολιτική με το " η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση" με πρωτοπαλίκαρο τον γνωστό "λαγό" Παύλο Πολάκη. Το πρόβλημα είναι ότι πατάνε στο αντικειμενικό σημάδι των καιρών πως η θρασύτητα επιβραβεύεται ενω η ευγένεια θεωρείτε δειλία.
Η δήλωση Πολάκη ξεπερνά κάθε όριο πολιτικού θράσους.

Είναι γεγονός πως όποιο στέλεχος στοιχειωδούς σοβαρής κυβέρνησης έκανε τέτοια δήλωση θα είχε απομακρυνθεί το πρώτο λεπτό.

Συμπέρασμα: ο Πολάκης είναι ο εθνικός μας οπορτουνιστής...
Τα "θύματα θολώνουν την εικόνα" για τον Πολάκη και της Δούρου της "έκατσε στραβή στη βάρδια της".
Όσοι τους δικαιολογείτε είστε συνεργοί. Κάπου υπάρχουν και όρια, ακόμα κ αν πληρώνεσαι από αυτούς τους τύπους.
Άκου Πολάκη, το κράτος δρά αποτελεσματικά όταν προστατεύει τους πολίτες. Όταν υπάρχουν θύματα και μάλιστα νεκροί, σημαίνει ότι το κράτος ΔΕΝ ΈΔΡΑΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ επειδή ακριβώς ΔΕΝ προστάτευε τους πολίτες. Τις μπούρδες να τις λες στις τοπικές του Σύριζα. Οχι δημόσια, προκαλείς.
Σύμφωνα με τον πολακη αν δεν είχαμε νεκρούς θα ταν λέει όλα καλά! Το καμάρι της Κρήτης πρέπει να ναι αυτός, γιατί τον αφήνουν κ φεύγει από επαε δεν μπορώ να καταλάβω! Εγώ έξω απτα Σφακια πάντως δε θα τον άφηνα να βγει, δεν είναι να παίζεις με αυτά!
Συγκλονιστικό
Η καμένη μάνα να προσπαθεί μέσα στη θάλασσα να θηλάσει το μωράκι της ενώ ο πατέρας πυροσβέστης έδινε τη μάχη με τη φωτιά.
Και οι δύο δεν άντεξαν μας άφησαν...
Αυτή η εικόνα θολώνει το έργο σας Πολάκη?
Κι εκεί που λες ότι η δήλωση Πολάκη ότι "τα θύματα θολώνουν την εικόνα του κράτους που λειτούργησε σωστά", είναι όοοοοοτι πιο χυδαίο έχεις ακούσει στη ζωή σου, έρχεται και η Δούρου να σου πει ότι "της έκατσε η στραβή στη βάρδια".
«Αποτελεσματικά λειτούργησε το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, όσο και αν ο τελικός αριθμός των θυμάτων "θολώνει" την εικόνα»

Γι αυτό ρε αλήτη κάλυπτες την ύπαρξη νεκρών? Επειδή σου θόλωναν την εικόνα?
"Ο τελικός αριθμός των θυμάτων θολώνει την εικόνα.Το κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά"κατά τον κ.Πολάκη.Αν αυτό δεν είναι "ιδιάζουσα θρασύτης και προσβολή της κοινωνίας",τι είναι;

Μια Εκατόμβη νεκρών Πολάκη, δεν θολώνει την εικόνα του κρατικού μηχανισμού. ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου